تغذیه
آنالیز بستنی موزی
آنالیز بستنی موزی
بستنی موزی
۱. اصلیترین ماده تشکیلدهنده بستنی موزی، موز است. این میوه از منظر طب سنتی، مزاجی گرم و تر دارد. ازاینرو، بد نیست در صورت تمایل مقداری زنجبیل و عسل هنگام سرو به آن اضافه کنید تا مزاج آن متعادلتر شود.
۲. موز از منظر طب سنتی کثیر الغذا و چاقکننده است؛ بنابراین، گنجاندن آن در برنامه غذایی کودکان لاغر و بدغذا بسیار مفید است.
۳. مصرف منظم موز میتواند برای نرم کردن سینه و رفع سرفههای خشک مفید باشد و رطوبت معده را هم متعادل کند.
۴. ازآنجاییکه موز کمی دیرهضم میشود و مقداری هم نفخ ایجاد میکنند، زیادهروی در مصرف آن، مخصوصاً برای افرادی که مزاج سردی دارند، توصیه نمیشود.
۵. بهتر است بدانید مصرف منظم موز، مخصوصاً اگر بهصورت ناشتا نباشد، میتواند به درمان زخمهای گوارشی، خصوصاً زخم معده، کمک کند.
۶. یکی دیگر از مواد اصلی تشکیلدهنده این دسر خوشمزه، خامه است. خامه هم ازنظر طب سنتی، طبعی سرد و تر دارد. از این رو، شدیداً توصیه میشود عسل را بهعنوان متعادلکننده طبع این بستنی یا بهجای شکر در مواد اولیه آن استفاده کنید یا بهعنوان طعمدهنده نهایی روی بستنی بریزید.
۷. شکری که در تهیه این دسر به کار میرود، دارای مزاج گرم و خشک است و میتواند مانند عسل بهعنوان متعادلکننده طبع خامه و موز مطرح باشد؛ بنابراین، شما باید یا شکر یا عسل را حتماً در این بستنی داشته باشید تا طبع نهایی بستنی بیشازاندازه به سمت سردی و تری نرود.
منبع: هفتهنامه سلامت