سلامت

فلفل و زردچوبه برای سلامتی | این دو با هم جادو می کنند!

فواید فلفل و زردچوبه برای سلامتی

فلفل و زردچوبه با هم جادو می کنند!

هم زردچوبه و هم فلفل سیاه سرشار از خاصیت آنتی اکسیدانی هستند که به تقویت حافظه کمک می کنند. این دو ادویه می توانند از مغز در برابر بیماریهای گسترده ای مانند زوال عقل و آلزایمر محافظت کنند. زردچوبه که به آن ادویه ی طلایی نیز می گویند از ادویه های بسیار پر کاربرد در آشپزی است که سابقه ی بسیار طولانی در طب سنتی نیز دارد چون دارای خواص سرشار زیر است:

  • ضد التهابی
  • ضد قارچی
  • ضد باکتریایی
  • ضد عفونی کنندگی

فلفل سیاه نیز فواید فراوانی دارد. فلفل و زردچوبه اگر با هم ترکیب شوند خاصیت درمانی فوق العاده ای پیدا می کنند.

فلفل و زردچوبه برای سلامتی | این دو با هم جادو می کنند!

تقویت سلامت پوست

ترکیب زردچوبه و فلفل سیاه خاصیت ضد التهابی دارد که:

  • به درمان و تسکین بسیاری از بیماری های پوستی کمک می کند.
  • سلامت و درخشش پوست را حفظ می کند.

تسکین درد

زردچوبه به خاطر خاصیت ضد التهابی خود می تواند:

  • پروسه ی التیام بدن را سرعت ببخشد.
  • با عفونت ها مبارزه کند.
  • درد را آرام کند.

هم زردچوبه و هم فلفل سیاه وقتی با هم ترکیب شوند می توانند بیماری های دردناکی چون آرتروز را تسکین دهند.

پیشگیری از سرطان

ترکیب فلفل سیاه و زردچوبه به پیشگیری از سرطان کمک می کند. کورکومین که عنصر اصلی زردچوبه است با نابود کردن سلول های سرطانی نقش مهمی در بدن دارد. خاصیت ضد سرطانی زردچوبه به طور مؤثر می تواند سلول های سرطانی را از بین ببرد.مانند:

  • سینه
  • معده
  • روده بزرگ
  • سلول های سرطان خون

کنترل چاقی

ترکیب زردچوبه با فلفل سیاه و زنجبیل در آب گرم و نوشیدن آن در صبح برای چربی سوزی مفید است و سوخت و ساز را تقویت می کند. زردچوبه و فلفل سیاه در ترکیب با هم میتوانند با بیماری های زیر مبارزه کنند:

  • کلسترول بالا
  • چاقی
  • دیابت

کنترل دیابت

محققان می گویند کورکومین موجود در زردچوبه و پپرین موجود در فلفل به کاهش استرس اکسیداتیو که به سلولها آسیب می زنند کمک می کنند. پس برای مقابله با دیابت از این ترکیب جادویی کمک بگیرید!

کاهش التهاب

قرن هاست که در طب سنتی از فلفل سیاه و زردچوبه برای درمان اختلالات التهابی مانند آرتروز استفاده می شود. هر دوی این ادویه ها خاصیت ضدالتهابی دارند.

محافظت از سلامت کبد

کورکومین موجود در زردچوبه از سلولهای کبد در برابر آسیب های ناشی از سموم مضر محافظت کرده و فلفل سیاه نیز با تقویت دسترسی زیستی به گلوتاتیون به سلامت کبد کمک می کند.(گلوتاتیون ترکیبی است که از سلولهای کبد محافظت می کند).

کمک به گوارش

هم فلفل سیاه و هم زردچوبه دسترسی زیستی آنزیم های گوارشی در روده را تقویت می کنند که باعث می شود بدن، سریع تر و راحت تر بتواند غذا را هضم کند. مطالعات گوناگونی دریافته اند هر دوی این ادویه ها می توانند از اسپاسم ها و نفخها کم کنند. زردچوبه و فلفل سیاه به دلیل خاصیت ضدالتهابی خود از التهاب روده کم می کنند و از این طریق نیز به گوارش کمک می کنند.

کمک به حافظه

هم زردچوبه و هم فلفل سیاه سرشار از خاصیت آنتی اکسیدانی هستند که به تقویت حافظه کمک می کنند. این دو ادویه می توانند از مغز در برابر بیماریهای گسترده محافظت کنند.مانند:

  • زوال عقل
  • آلزایمر

مبارزه با افسردگی

فلفل سیاه و زردچوبه خاصیت ضدافسردگی دارند. مصرف این دو ادویه با هم، نقش مهمی در کاهش علائم افسردگی دارند زیرا میزان سروتونین و دوپامین را در مغز بالا می برند.

منبع: سلامت نیوز

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

بستن