دمنوش گل ختمی

طریقه دم کردن دمنوش گل ختمی :

یک قاشق غذاخوری گل ختمی را در قوری بریزید و روی آب با دمای ۷۰ یا ۸۰ درجه ریخته و اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. در صورت تمایل می توانید آن را با کمی عسل شیرین کنید. (برای دم کردن ریشه این گیاه ابتدا ریشه آن را تمیز کرده و در یک لیتر آب جوش ریخته و اجازه دهید که به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد پس از سرد شدن آن را از صافی عبور داده و در صورت تمایل با عسل شیرین کنید )

مصرف همزمان داروهاى خوراکى با این گیاه موجب به تأخیر افتادن جذب داروها مى گردد.
زنان باردار و مادران شیرده باید از زیاد خوردن آن پرهیز کنند.
کسانی که سرد مزاج هستند باید ختمی را با عسل بخورند.

خواص دمنوش گل ختمی:

دمنوش گل ختمی سرفه های خشک را از بین می برد.
این دمنوش ملین و برطرف کننده یبوست است.
دم کرده این گیاه برای کاهش یا درمان آلرژی موثر می باشد.
دم کرده ریشه این گیاه تب را پایین می آورد.
دم کرده ریشه این گیاه قند خون را تنظیم می کند.
دمنوش برگ ختمی برای دفع سنگ کیله موثر است.

برچسب ها

پاسخی بگذارید

بستن