تغذیه

میان وعده های غذایی | آشنایی با رایج ترین میان وعده‌های ۸ کشور جهان

آشنایی با رایج ترین میان وعده های ۸ کشور جهان

دنیای میان وعده ها

بدن ما برای عملکرد مطلوب به دریافت کافی مواد غذایی نیاز دارد که در وهله اول این نیازاز طریق ۳ وعده غذای اصلی در طول روز تامین می شود اما باید توجه داشت در فاصله بین این وعده های غذایی یا در صورت انجام تمرین های ورزشی، بدن نیاز مضاعفی به دریافت ریز مغذی ها خواهد داشت بنابراین صرف میان وعده،  آن هم حدود ساعت ۱۱ صبح و ۵ بعد از ظهر، نقش مهمی در تامین انرژی و دریافت ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن دارد.

البته این عادت غذایی به کنترل اشتها، کاهش احساس ضعف و ولع پرخوری در وعده بعدی کمک می کند و طبیعتا در حفظ تناسب اندام و جلوگیری از چاقی موثر است و از طرفی، احساس خستگی در بعدازظهر را به حداقل ممکن می رساند. از این رو، ما نیز در این مقاله، رایج ترین میان وعده های ۸ کشور جهان را انتخاب کرده و شرح داده ایم.

۱٫ ژاپن: نخود فرنگی همراه با سس واسابی

اگر طرفدار خوراکی های تند هستید، این میان وعده را از دست ندهید. در واقع، طعم تند و خاص این میان وعده به خاطر واسابی یا ترب ژاپنی است که دارد. ریشه واسابی مزه ای بسیار تند از نوع خردل دارد که سس تهیه شده از آن با انواع غذاهای ژاپنی استفاده می شود.

برای تهیه این میان وعده نخود فرنگی را پس از شستن، کنار می گذارند تا آب اضافی آن خارج شده و کاملا خشک شود سپس سس واسابی را از ترکیب ریشه گیاه همراه با نمک، روغن و شکر تهیه می کنند و روی نخود فرنگی ها می ریزند. در مرحله بعد، آنها را در سینی فر می ریزند و ۱۵ دقیقه با دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد در فر می گذارند.

پس از گذشت این زمان و خنک شدن این میان وعده، آن را می خورند.

میان وعده های غذایی | آشنایی با رایج ترین میان وعده‌های 8 کشور جهان

۲٫ تایلند: KHANOM KROK

این دسر تایلندی را باید جزو خوشمره ترین میان وعده ها دانست که دستور تهیه بسیار ساده ای دارد. در واقع، کرپ های کوچکی از آرد برنج و شیر نارگیل همراه کمی شکر است که مانند انواع کرپ و پنکیک در تابه تفلون طبخ می شود. برای آماده کردن آن:

  • ابتدا شیر نارگیل، میوه نارگیل حرارت داده می شود.
  • سپس چربی سفید رنگ نارگیل ساییده و در آب حل می شود.
  • این میان وعده تایلندی را می توان با توجه به ذائقه، شور یا شیرین میل کرد.
  • در صورت افزودن نمک پیشنهاد می شود همراه با میگو و پیازچه خورده شود.
  • می توان از انواع سبزیجات، ذرت، گوشت و… نیز استفاده کرد.

البته سرو آن با مربا یا شکلات ذوب شده نیز پیشنهاد وسوسه برانگیزی است.

۳٫ ویتنام: دست پیچ های بهاری

این میان وعده تازه و سبک یکی از بهترین انتخاب ها نه تنها برای تابستان، بلکه برای زمستان هستند. گرچه تهیه آن قدری زمانبر است، لذت از طعم آن ارزش این زحمت را خواهد داشت.

میان وعده های غذایی | آشنایی با رایج ترین میان وعده‌های 8 کشور جهان

در تهیه دست پیچ های بهاری سنتی ویتنام؛ مواد غذایی زیر در برگی از کلم پیچ و خمیر نازکی از آرد برنج یا نودل برنج پیچیده میشود:

  • نودل برنج
  • برش هایی از گوشت
  • برش میگو
  • کمی جوانه ماش
  • نعناع
  • دیگر سبزیجات معطر مانند تره

برای طعم بهتر می توان این میان وعده را همراه با خیار و هویج سرو کرد. البته از نظر تایلندی ها، سس چینی Hoisin که از دانه های تخمیر یافته باقلا و ادویه جات تهیه می شود، چاشنی عالی برای دست پیچ های بهاری است.

۴٫ لبنان: فلافل

با اینکه امروزه فلافل در بسیاری از کشورها به خصوص کشورهای آسیایی رواج یافته، خاستگاه اصلی آن کشور لبنان است.

  • ماده اصلی فلافل، نخود است.
  • پس از خیس کردن، نخود آسیاب می شود.
  • همراه نمک، ادویه و سیر به شکل توپک های کوچکی در روغن سرخ میشود.

فلافل در اصل با نان پیتا سرو شده و انتخاب خوبی برای عصرانه و حتی شام است.

۵٫ برزیل: فرنی ذرت با دارچین

ذرت جایگاه ویژه ای در میان وعده های مردم برزیل دارد اما معروف ترین این میان وعده ها، mingau de fuba نام دارد که شبیه فرنی است و طعم خوشایندی دارد، کودکان برزیلی این میان وعده سالم را غالبا در مدرسه می خورند.

برای تهیه آن کافی است:

  • ۱/۵ لیوان شیر را روی حرارت ملایم گرم کنید.
  • در نصف لیوان شیر موارد زیر را نیز را حل کنید:
  1. ۴ قاشق سوپخوری شکر
  2. ۲ قاشق سوپ خوری آرد ذرت
  3. ۱ قاشق چای خوری پودر دارچین
  • پیش از جوش آمدن شیر، این مواد را اضافه و مخلوط کنید.
  • تا زمان جوش آمدن، آن را هم بزنید.
  • سپس بگذارید با حرارت ملایم ۱۵ دقیقه پخته شود.
  • در نهایت نیز یک قاشق سوپ خوری کره به این مخلوط اضافه کنید.

۶٫ هنگ کنگ: وافل تخم مرغی

برخلاف آنچه به نظر می رسد، این خوراکی معروف هنگ کنگ، تخم مرغ آغشته به خمیر نیست. در واقع، به کمک دستگاهی به نام وافل ساز، خمیری شبیه خمیر پنکیک بر پایه آرد، تخم مرغ، شکر و شیر قالب زده می شود که به دلیل شباهت به تخم مرغ این گونه نامگذاری شده است.

میان وعده های غذایی | آشنایی با رایج ترین میان وعده‌های 8 کشور جهان

معمولا وافل تخم مرغی چاشنی خاصی ندارد اما ممکن است از شکلات، چای سبز یا زنجبیل به عنوان طعم دهنده استفاده شود. این خوراکی به عنوان میان وعده ای مطلوب در هنگ کنگ به تنهایی یا همراه با بستنی شکلات و … میل می شود.

۷٫ آفریقای جنوبی: بانی چاوو

اگر جزو آن گروه افرادی هستید که تمایل به خوردن میان وعده های کاملا سیر کننده و شبیه غذا را دارند، بهتر است میان وعده مردم آفریقای جنوبی را انتخاب کنید. بانی چاوو خوراکی ای است که پس از اینکه کمی از خمیر درون نان حجیم برداشته شد با مایه ای از گوشت گوسفند، هویج، سس چیلی و پیاز پر میشود. به نظر مردم این کشور نان آغشته به سس، بسیار دلچسب است و آنها هیچ تکه ای از آن را کنار نمی گذارند. البته یادتان رود که حتما در زمان صرف این میان وعده دستمال به همراه داشته باشید زیرا نان بدون کاغذ سرو می شود.

۸٫ ترکیه: باقلوا

باقلوا در فرهنگ غذایی ایرانیان به عنوان یک شیرینی خاصی برای موقعیت های خاص تلقی میشود اما در واقع باقلوای ترکی یکی از خوراکی های رایج و پر مصرف در این کشور است. نوع سنتی باقلوا و خمیری شبیه خمیر هزارلا تهیه میشود که در عسل یا شیره غوطه ور شده و مغز پسته فراوان روی آن پاشیده می شود. البته باید توجه داشت که نباید در مصرف آن زیاده روی کرد زیرا:

  1. شیرینی آن بسیار بالاست.
  2. کالری فراوانی دارد.

منبع: هفته نامه سلامت

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

بستن