سیب | فواید و خواص باورد نکردنی سیب در سلامت و زیبایی

آیا می‌دانستید با خوردن روزانه یک سیب سلامت بدن خود را تضمین می‌کنید؟!

خرید آنلاین دارو از داروخانه آنلاین داروپین

سیب، میوه سلامت و زیبایی

از امام صادق علیه السلام نقل می کنند که: «پنج میوه از میوه های بهشت است: خرما، انار، سیب، به و انگور».
شاید شنیده باشید، انگلیسی زبان ها ضرب المثلی دارند به این مضمون: «کسی که روزی یک سیب بخورد، دکتر نمی رود!»
حقیقت این است که پزشکان، سیب را میوه سلامت و زیبایی میدانند؛ سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی که علاوه بر تأمین سلامت، به طراوت و شادابی پوست هم کمک می کند.

خواص و فواید سیب

دندانپزشکان هم به سیب می گویند: مسواک طبیعی! کمتر متخصص تغذیه ای هم پیدا می کنید که این میوه را در برنامه غذایی روزانه از قلم بیندازد.
متخصصان تغذیه نقش مؤثر این میوه  را در طراوت و شادابی پوست قبول می‌کنند و می‌گویند: این میوه‌ سرشار از:

  • ویتامین های A, B ، C
  • املاح
  • کلسیم
  • پتاسیم
  • منیزیم
  • فسفر
  • آهن و گوگرد

که در این میان نقش گوگرد در تقویت سلولهای پوستی غیر قابل تردید است.

 خوردن سیب و جلوگیری از ابتلا به آلزایمر

خوردن سیب یا آب آن در روز، باعث محافظت از سلول‌های مغز و جلوگیری از پیری و ابتلا به بیماری آلزایمر می‌شود.
این میوه مانع از اکسیده شدن مغز می شود و توصیه می شود هر نفر حداقل روزی یک عدد بخورد.
خوردن این میوه یا آب آن به عنوان ماده غذایی مقوی، از اکسیده شدن مغز جلوگیری می کند.

 روزی ۳سیب بخورید تا سکته نکنید

این میوه دارای فیبر است که از میزان کلسترول خون می کاهد و خطر بروز بیماری قلبی را کاهش می‌دهد.
خوردن روزانه ۳عدد ازخطر حمله قلبی تا ۱۶درصد می‌کاهد و تا ۲۷درصد از مرگ‌های ناشی از بیماری قلبی جلوگیری می‌کند.

 آب سیب از سرطان روده جلوگیری می کند

کارشناسان و پژوهشگران تغذیه در آلمان کشف کرده اند که وجود موادی در آب این میوه قادر است در حد قابل توجهی از سرطان روده و دیگر امراض روده ای پیشگیری کند.
آب این میوه همچنین میتواند از امراض زیاد دیگری نیز در انسان جلوگیری نماید.

 خوردن روزانه یک‌سیب سلامت بدن را تضمین می‌کند

پژوهشگران می گویند خوردن روزانه این میوه به علت دارا بودن آنتی اکسیدان های قوی شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز می کند.
آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که با آسیب ناشی از رادیکالهای آزاد مقابله می کنند.
سیب تازه در مقایسه با دیگر انواع میوه و سبزیجات بالاترین میزان quercetin را دارد و جزو بهترین مواد غذایی برای مبارزه با آلزایمر است
پوست سیب بالاترین میزان quercetin را دارد و آب سیب لزوما بهترین منبع تأمین کننده این ماده نیست.
بطور کلی سیب قرمز مقدار ماده آنتی اکسیدان بیشتری در مقایسه با سیب زرد یا سبز دارد.

سیب و خواص آن

 سیب‌ سرخ بیشترین ارزش غذایی را در بین انواع سیب‌ها دارد

محققان کانادایی دریافته اند سیب‌سرخ بیشترین ارزش غذایی را در بین انواع آن‌ها دارد. همه انواع این سیب‌ها حاوی ویتامین C و سایر ریز مغذی ها بودند.
میزان آنتی و اکسیدان ها در پوست سیب‌سرخ پنج برابر قسمت گوشتی آن بود.
هرچه این میوه  سرختر باشد میزان آنتی اکسیدان های آن بیشتر است. بیشترین میزان آنتی اکسیدان در گوشت نوعی سیب به نام northen spy وجود دارد.
این مواد ضد سرطانی از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی نیز پیشگیری می کنند.

سیب غذاست یا دارو؟

– این میوه، نقش بسیار زیادی در کاهش احتمالی ابتلا به خیلی از بیماری ها دارد.
– این میوه دارای مواد جلوگیری کننده بیماری قلبی و سرشار از ماده کرستین از خانواده فلافونیات و آنتی اکسیدان هاست.
–  کسانی که سیب می خورند ۴۳ درصد کمتر از دیگران به بیماری های قلبی مبتلا می شوند.
– این میوه در عین حال دارای ماده پکتین است که در محافظت از قلب و ریه نقش دارد.
– هر دانه سیب ۱۰۰ گرمی، ۷۸ گرم پکتین دارد.
– آب این میوه مانع رسوب کلسترول به دور رگها میشود و این موضوع در جلوگیری از بیماری قلبی بسیار مؤثر است.
– دارای مواد جلوگیری کننده از انواع سرطان است.

منبع: کتاب اسرار تغذیه و سلامتی

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3649719/pdf/506.pdf

برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

بستن