آلبالو | مضرات و خواص درمانی شگفت انگیز آن

آلبالو را چه وقت و چگونه باید مصرف کرد؟

خرید آنلاین دارو از داروخانه آنلاین داروپین

آلبالو خورها؛ سلامتی‌تان تضمین

آلبالو یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌های موجود در اطراف ماست و همچنین یکی از سالم‌ترین‌ها! محققان هر روزه خواص مفیدتری از این میوه‌های کوچک را در می‌یابند و حالا نوبت شماست که آن را وارد برنامه‌ی غذایی‌تان کنید!

خواص آلبالو

آلبالو

خواص آنتی اکسیدانی

آلبالو حاوی آنتی اکسیدان‌های شگفت انگیزی است؛ آنتی اکسیدان‌هایی چون: «آنتوسیانین» که سرعت رشد سلول‌های تومورهای سرطانی را کاهش می‌دهد.
«اسید فنولیک» که نقش محافظتی دارد.
«فیتوکمیکال» که از بیماری‌های مختلف جلوگیری می‌کند.
«فلاونول» که گردش‌خون و سلامت قلب را بهبود می‌بخشد و همچنین فشارخون را کاهش داده و باعث سلامت مغز می‌شود.
اساسا با توجه به خواص آنتی اکسیدانی این ریزمیوه‌ها خوردن آنها به مسلح کردن بدن کمک شایانی می‌کند.

ضدالتهاب

آرتریت روماتوئید تنها یکی از مشکلاتی است که در اثر وجود التهاب در بدن انسان به وجود می‌آید.
معمولا التهاب نشان دهنده‌ی ایرادی در بدن ماست؛ بنابراین جلوگیری از آن به کم شدن بیماری‌ها کمک می‌کند.
آلبالو باعث کاهش التهاب، پیشگیری از نقرس، آرتروز و دیگر بیماری‌های حاصل از التهاب که به بدن شما صدمه می‌زنند، می‌شود.
این میوه‌ی خوشمزه‌ی تابستانی یک ضددرد فوق العاده قوی نیز هست.

جلوگیری از سرطان روده‌ی بزرگ

آلبالوها غنی از فیبرهای غذایی هستند.
مواد مغذی‌ای که بدن شما به آنها نیاز دارد و از سرطان روده‌ی بزرگ جلوگیری می‌کند.
این سرطان معمولا به دلیل وجود بیش از حد مواد سمی در روده بزرگ در درازمدت به وجود می‌آید.
فیبرها سموم را در روده‌ی بزرگ از بین می‌برند و آن را از شر آلودگی‌ها خلاص می‌کنند.
فیبرها همچنین باعث کاهش وزن می‌شوند که ریسک ابتلا به ۷ نوع سرطان را کم می‌کند.
به علاوه آنتی اکسیدان موجود در آلبالوها در مقابل رادیکال‌های آزاد که باعث سرطان می‌شوند، از بدن ما محافظت می‌کنند.

کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی

آیا نگران بیماری‌های قلبی هستید؟ «فلاونون» و «فلاونول»های موجود در آلبالو از قلب، عروق خونی و دستگاه گردش خون شما محافظت می‌کنند.
آنتی اکسیدان‌های موجود در این میوه مانند دارو عمل کرده و مقدار استفاده‌ی بدن شما از قندها و چربی‌ها را کنترل می‌کند.
شما می‌توانید فشارخون خود را کم، گردش خونتان را تقویت، ماهیچه‌های قلبتان را قوی کنید.

بهبود خواب

یکی از بهترین خواص آلبالو این است که تولید ملاتونین در بدن را افزایش می‌دهد، که در واقع همان ماده شیمیایی است که حس خواب آلودگی را زیاد می‌کند.
اگر شما یک لیوان آب آلبالو را قبل از خوابیدن بنوشید، در می‌یابید که خیلی سریع‌تر به خواب می‌روید.
تحقیقات ثابت کرده است که آب آلبالو به بهتر خوابیدن کمک زیادی می‌کند.
پس اگر قادر به خوابیدن نیستید، نوشیدن آن درمان خوبی است.

کاهش دهنده‌ی قندخون

خواص آلبالوها در زمینه‌ی کاهش قندخون ثابت شده است. به ویژه در مورد افراد مبتلا به دیابت.
«آنتوسیانین»های موجود در آلبالو تا ۵۰ درصد به افزایش تولید انسولین طبیعی در بدن کمک می‌کنند. علاوه بر آن درصد مقدار گلوکز را در حد نرمال خود نگه می‌دارد.
این میوه‌ی ریز ترش مزه برای افراد مبتلا به دیابت که می‌خواهند از شر مشکلات قندخون بالا در امان بمانند، انتخابی عالی هستند.

آلبالو را چه وقت و چگونه باید مصرف کرد؟

  • بعد از مصرف، روی آن آب نخورید.
    مایعات به طور کلی روی میوه‌ها آن را «باد کرده» می‌کند و این وضع برای دستگاه هاضمه خطرات جدی در بر دارد.
  • در فاصله‌ی غذاهای اصلی می‌توانید بخورید؛ زیرا خیلی زود هضم می‌شود.
  • به یک باره مقدار زیادی آلبالو نخورید، بلکه به مقدار کم بخورید و درموقع خوردن هم خوب آن را بجوید.

آلبالو برای چه اشخاصی خوب نیست؟

  • کسانی که ورم روده دارند. چون آلبالو ترش است، سلولز دارد و دیر هضم می‌شود. کسانی که از معده یا روده‌ها، علیل هستند، می‌توانند آلبالوی پخته را به صورت کمپوت یا مربا مصرف کنند؛ البته در این موارد چون پخته می‌شود، قسمتی از مواد حیاتی خصوصا ویتامین‌های خود را از دست می‌دهد؛ ولی به آسانی هضم می‌شود.
  • با وجود این بعضی از کسانی که از جهت معده و یا روده‌ها علیل هستند، می‌توانند هضم آن را تحمل کنند.به شرطی که صبح ناشتا به مقدار کم، آن هم آلبالویی که کاملا رسیده باشد، مصرف کنند.
  • کسانی که دیابت دارند می‌توانند به حد اعتدال بخورند؛ زیرا قند آن از نوع لولوز است و این قند را بیماران دیابتیک را می‌توانند جذب کنند.
  • اشخاصی که چاق هستند نباید آلبالو را به عنوان دسر یا غذای اضافی علاوه بر غذاهای مخصوص رژیم خود مصرف کنند.
    ولی به عنوان یک غذای اصلی می‌توانند آلبالو مصرف کنند؛ زیرا آلبالو دارای
    کالری کمی است و شیپور اشتهای کاذب را خفه می‌کند.

چه کسانی باید آلبالو بخورند؟

  • کسانی که بیماری کلیه دارند.
  • اشخاصی که رماتیسم دارند اگر آلبالو بخورند از بروز نقرس در آنها جلوگیری خواهد شد.
  • کسانی که بیماری قلبی دارند حتما مصرف کنند چون ادرار آور است.
  • پتاسیم آن از باقی مانده‌ی نمک در عروق جلوگیری می‌کند و به صورت ادرار آن را خارج می‌کند و در نتیجه به قلب کمک می‌کند.
  • خانم‌هایی که می‌خواهند دارای رنگ رخ درخشانی شوند و زیبایی چهره‌ی آنها مورد توجه قرار گیرد، برای صاف شدن خون خود باید آلبالو بخورند.

مصارف دیگر آلبالو

  • جوشانده‌ی چوب این میوه بی‌اندازه ادرار آور است و کسانی که به حبس‌البول یا اختلال کلیه و مثانه مبتلا هستند، باید آن را مصرف کنند.
    برای تهیه‌ی این جوشانده باید ۳۰ گرم چوب آلبالو را که خشک کرده‌اید، در یک لیتر آب ۱۰ دقیقه بجوشانید و بعد آن را مصرف کنید.
    در طب جدید جوشانده‌ی چوب آلبالو در مواردی که بخواهند خروج ادرار را زیادتر کننده مصرف می‌شود.
  • مغز هسته آن را می‌کوبند و از آن روغن مایعی می‌گیرند که قرنهاست با موفقیت رماتیسم را شفا می‌بخشد.

منبع: مجله نیک و نو

برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

بستن