هلو و ۱۰ خواص درمانی شگفت انگیز آن

خرید آنلاین دارو از داروخانه آنلاین داروپین

هلو و ۱۰ خواص درمانی شگفت انگیز آن

هلو علاوه براینکه زیبا، معطر و خوشمزه می‌باشد، دارای مواد مغذی برای حمایت از سلامت و مواد معدنی، آنتی اکسیدان‌ها، بیوفلاوونوئید‌ها و سرشار از ویتامین‌های A و C، می‌باشد.
این میوه ایمنی و سلامت پوست را تقویت می‌کند و حتی بینایی را بهبود می‌بخشد. 

این میوه تابستانی، با نام علمی Prunus Persica، که با هسته‌ای سفت و سخت، گوشتی زرد و در بعضی موارد نارنجی و پوستی کرکی یا مخملی مشاهده می‌شود. این میوه به دو نوع هسته جدا و هسته چسب تقسیم‌بندی شده است. چرا که در نوع هسته‌جدا گوشت از هسته با فاصله رشد کرده و در نوع هسته‌چسب، گوشت این میوه کاملا به هسته چسبیده است.

هلو

خواص هلو

۱) هلو سرشار از آنتی اکسیدان

در یک مطالعه برزیلی، هلو می‌تواند منبع خوبی از آنتی اکسیدان‌ها باشد.
آنها همچنین حاوی اسید کلروژنیک، یکی دیگر از آنتی اکسیدان های قوی هستند که دارای مزایای سلامتی هستند.
هلو همچنین شامل ترکیبات فنلی است که به عنوان یک مطالعه دیگر، به فعالیت آنتی اکسیدان میوه بیشتر از ویتامین C و کاروتنوئیدها کمک می‌کند.

۲) کمک به کاهش وزن

هلو ها منابع خوب فیبر هستند، و فیبر، باعث سیری و کاهش وزن می‌شود.
یک مطالعه آمریکایی می‌گوید که فیبر در رژیم غذایی با میوه می‌تواند یک گام مهمی در جلوگیری از شیوع چاقی باشد.
در واقع، به راحتی مصرف ۳۰ گرم فیبر در روز می‌تواند به کاهش وزن کمک بزرگی کند.
همچنین باعث جلوگیری از کلسترول بالا، فشار خون و قند خون می‌شود.

۳) پیشگیری از سرطان

سرطان یک قاتل است. با اینکه تکنولوژی پزشکی پیشرفت کرده است و درمان‌ها بسیار موفقیت آمیز هستند ولی هنوز هم، جلوگیری از بیماری‌های ناخوشایند نیز مهم است و یکی از راه‌های انجام این کار مصرف هلو است.
یک مطالعه در آمریکا می‌گوید که پلی فنل‌های موجود در هلو می‌توانید، از تکثیر سلول‌های سرطان پستان جلوگیری کند.
همچنین در یک مطالعه سوئدی، هلو  دارای ترکیب دیگری به نام کافئیک اسید است که با کاهش رشد سرطان در برابر سرطان پستان و کولون محافظت می‌کند.
و در مطالعه دیگری، ترکیبات هلو، نه تنها رشد سلول‌های سرطان پستان، بلکه رشد ثانویه در ریه‌ها را نیز مهار می‌کند.

۴) تاثیر آن بر پوست

هلو غنی از ویتامین A است که باعث افزایش سلامتی و شادابی پوست می‌شود.
ویتامین C موجود در هلو نیز در این زمینه کمک می‌کند و همچنین آنتی اکسیدان موجود در این میوه به کاهش چین و چروک، بهبود پوست و محافظت از پوست در برابر آفتاب و آلودگی کمک می‌کند.

 ۵) کاهش التهاب 

هلو یک ضد التهاب و ضد میکروب بسیار عالی است و خواص آنتی‌اکسیدانی دارد.
متخصصین تغذیه توصیه می‌کنند که افراد مبتلا به نقرس یا روماتیسم هلو را به صورت منظم مصرف کنند.
ویتامین A موجود در هلو نیز به درمان روماتیسم کمک می‌کند.
همچنین ادرارآور یا ملین است و به این‌ترتیب به کاهش التهاب، یکی از علایم اصلی نقرس و روماتیسم، کمک می‌کند.

۶) تاثیر آن بر سلامت گوارش

فیبر رژیمی در هلو به تنظیم و بهبود هضم کمک می‌کند.
علاوه بر اینکه برای هضم خوب است، این میوه نیز به عنوان یک دیورتیک عمل می‌کندو کلیه‌ها و مثانه را پاک می‌کند.

۷) تاثیر آن بر چشم

حضور آنتی اکسیدان‌های فیتوتوپنت مانند لوتئین و زاکسنتین موجب آرامش سلامتی چشم می‌شود.
مطالعه دیگری می‌گوید که دو فیتونوتایدر از آسیب احتمالی ناشی از نور بر روی شبکیه چشم حفاظت می‌کند.
همچنین لوتئین موجود باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مرتبط با چشم را کاهش می‌دهد.

۸) سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند

این میوه سرشار است از اسید آسکوربیک (ویتامین C) و روی که به عملکرد طبیعی بدن و حفظ یک سیستم ایمنی سالم کمک می‌کنند.
روی و ویتامین C دارای خواص التیام‌بخش زخم و آنتی‌اکسیدانی موثری هستند که در مبارزه با عفونت و کاهش شیوع و شدت بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی، مالاریا، ذات‌الریه و اسهال کمک می‌کنند.
کمبود این اجزاء می‌تواند به انفجار اکسیداتیو (انفجار تنفسی) و اختلال در فعالیت سلولی منجر شود.

۹) سلامت استخوان و دندان‌ها را بهبود می‌دهد

این میوه حاوی فسفر است که همراه با کلسیم، به تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها و همچین نگهداری و ترمیم بافت‌های بدن کمک می‌کند.
این میوه همچنین در پیشگیری از بیماری‌های مختلف استخوان مانند کم شدن مواد آهکی استخوان، که می‌تواند منجر به پوکی استخوان به خصوص در زنان یائسه شود، تاثیر مثبت دارد.
مصرف غذاهای غنی از فسفر مانند هلو معدنی شدن دوباره‌ی استخوان را ترویج و استحکام آنها را حفظ می‌کند.
همراه با کلسیم، ویتامین C موجود در هلو نیز نقش مهمی در تقویت استخوان فک و لثه‌ (که به سالم ماندن دندان‌ها کمک می‌کند) دارد.

۱۰) هلو دارای خواص ضد پیری است

یکی از بهترین مزایا زیبایی در هلو خواص ضدپیری آن است.
فلاونوئیدهای موجود در این میوه به کاهش پیری کمک می‌کنند.
همچنین در یک مطالعه از کره جنوبی به این نتیجه دست یافتند که مصرف ویتامینC باعث کاهش اثرات ضدپیری می‌شود.

منبع: https://www.stylecraze.com/articles/benefits-of-peaches/#gref

برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

بستن