طب سنتی
نفخ انار را با زیره و گلپر بگیرید
نفخ انار را با زیره و گلپر بگیرید
- انار جزو میوههای بومی ایران است که سطح کشت مناسبی هم در کشورمان دارد. این میوه از شهرهای شمالی ایران تا نواحی مرکزی مانند ساوه و یزد کشت میشود.
- انار شیرین، طبیعتی سرد و تر دارد و میتوان با مخلوط کردن آن با انار ترش یا زنجبیل، باعث متعادل شدن مزاج آن شد. انار ترش هم طبعی سرد و خشک دارد و معمولا از عسل به عنوان مصلح آن در طب سنتی نام برده میشود.
- ویتامین C، فیبر، پتاسیم و ویتامینهای گروهB به جز B12، از مهمترین موادمغذی انار محسوب میشوند.
- دانههای انار، دارای اسیدهای چرب غیراشباع و مفید برای بدن هستند. به همین دلیل هم تاکید میشود اگر دندانهایتان مشکلی ندارند، حتما دانههای انار را هنگام خوردن این میوه خوش طعم، به خوبی بجوید.
- بهتر است خانمها بدانند روغن موجود در دانه انار حاوی فیتواستروژن است که به پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان کمک میکند.
- انار، قویترین آنتیاکسیدانهای موجود در طبیعت را در خود جا داده و مصرف آن علاوهبر افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن، باعث جلوگیری از ابتلا به سرطانهای مختلفی از جمله سرطان پستان، روده بزرگ، ریه، پوست و پروستات میشود. خواص آنتیاکسیدانی انار، حدود ۲ تا ۳ برابر بیشتر از چای سبز است.
- فلاونوئیدها و آنتوسیانینهای موجود در انار میتوانند مانع گرفتگی عروق شوند. ازاینرو، مصرف انار یا آب انار بعد از وعدههای غذایی برای افراد مبتلا به فشارخون یا چربی خون بالا، بسیار مفید خواهدبود.
- مصرف آب انار به دلیل خواص ضدالتهابی، ضدمیکروبی و ضدقارچی آن برای کمک به بهبود سریعتر بیماریهای دهان و دندان مفید خواهدبود.
- خواص رب انار طبیعی، به اندازه خواص آب انار یا حتی کمی بیشتر از آن است.
- از آنجایی که مصرف انار میتواند باعث ایجاد نفخ شود، خوردن آن با زیره و گلپر، مفید خواهدبود.
منبع: هفته نامه سلامت