تغذیه
نوشیدنی های گیاهی خنک،مخصوص گرمای تابستان!
با فرا رسیدن فصل تابستان بازار نوشیدنیهای خنک داغ میشود و همه به تهیه و خرید این نوشیدنیها روی میآورند.
با فرا رسیدن فصل تابستان بازار نوشیدنیهای خنک داغ میشود و همه به تهیه و خرید این نوشیدنیها روی میآورند. در این بین افرادی هستند که به دلیل اهمیت دادن به سلامت خود، نوشیدنیهای گیاهی و خانگی را به نوشیدنیهای صنعتی ترجیح میدهند.
بسیاری از این نوشابههای طبیعی وقتی به شیوه صحیح تهیه و مصرف میشود، نه تنها مانند نوشابههای صنعتی سلامت بدن را تهدید نمیکند؛ بلکه حتی خواص بسیار مفیدی دارد. برای مثال برخی از آنها تقویت کننده، برخی آرام بخش و دسته ای نیز حتی تاثیر درمانی دارد.
طرز تهیه برخی از این نوشیدنیهای گیاهی سالم و مفید برای فصل گرم تابستان و پیشگیری از گرمازدگی، به شرح زیر است:
شربت ریحان
برای تهیه این نوشیدنی مقداری شربت آب قند رقیق را با دو فنجان برگ ریحان خرد شده مخلوط کنید. سپس داخل ظرف درداری بریزید و به مدت یک ساعت در ظرف را ببندید. بعد از آن مایع را صاف کنید و سپس در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده نوشیدن شود.

شربت استوخودوس
برای تهیه این نوشیدنی سه قاشق گل تازه استوخودوس را به مقداری شربت آب قند رقیق اضافه و پس از یک ساعت شربت را صاف و خنک کنید. شربت استوخودوس شما برای نوشیدن آماده است.
شربت نعناع
شربت نعناع را نیز میتوانید مطابق روش تهیه شربت استوخودوس تهیه و پس از خنک شدن در یخچال مصرف کنید. برای تهیه این نوشیدنی استفاده از یک فنجان برگ تازه نعناع کافی است.
شربت گشنیز و فلفل سبز
برای تهیه این نوشیدنی خوش طعم و خنک کننده، مقداری برگ گشنیز خرد شده و دو لیوان فلفل سبز ریز شده را به شربت آب قند رقیق بیفزایید. پس از یک ساعت شربت را صاف کنید و بعد از خنک شدن میتوانید آن را مصرف کنید.
شربت وانیل و بابونه
یک لیوان شکر، یک چهارم لیوان گلهای تازه بابونه و مقداری وانیل و یک لیوان آب مخلوط کنید. در حرارت متوسط بجوشانید تا شکر به خوبی در آب حل شود. بعد از یک دقیقه جوشیدن ظرف را از روی حرارت بردارید و به مدت یک ساعت به حال خود بگذارید. سپس آن را در شیشه تمیزی بریزید و به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید تا پس از آن آماده مصرف شود.
شربت لیمو و رزماری
یک لیوان شکر را با ۵/۱قاشق غذاخوری رزماری خرد شده، یک عدد پوست لیموی خلال شده و مقداری دلخواه آب بجوشانید تا شکر به خوبی در آب حل شود. بعد از یک دقیقه جوشیدن، شربت را از روی حرارت بردارید. پس از یک ساعت که شربت به خوبی سرد شد آن را داخل یخچال قرار دهید و پس از چند روز نوشیدنی ابتکاری شما آماده مصرف خواهد بود.
منبع : isna.ir