گیاهان دارویی

گیاه درمانی با جعفری

گیاه درمانی با جعفری

خصوصیات جعفری:

  • علیه احساس ترس
  • علیه افسردگی
  • تقویت متابولیسم کبد
  • علیه هپاتیت B
  • زیباکننده پوست
  • مُدر
  • جوان کننده
  • کمک به احساس سرزندگی و آرامش در بدن
  • مقابله با فشار خون بالا
  • علیه چرب شدن کبد

سلامت کبد

 در جعفری یک قدرت عالی برای فعالیت راحت کبد وجود دارد.
ویژگی تمیزکنندگی کبد که در جعفری وجود دارد بسیار قوی و غیرقابل چشم پوشی است.
البته نه به شکلی که در سالادها استفاده میشود. جعفری که در سالادها و غذاها مورد استفاده قرار می گیرد یک فرمول نیست، شکلی از تغذیه است.
برای استفاده از قدرت جعفری باید فرمول آن را به کار ببرید.
چند روز بعد از استفاده از فرمول جعفری متوجه تغییرات پوستتان خواهید شد و این را فراموش نکنیم که پوست آینه کبد است.

فرمول جعفری با تمیز کردن کبد باعث فعالیت سالم تر آن می‌شود.
همانطور که یک کبد ناسالم طی زمان باعث تأثیر بد بر روی تمام اعضای بدن می شود به همان صورت باعث می شود که زیبایی، تازگی و زندگی پوست از بین برود.
تفاوت مهمی که سلول های کبدی با سلولهای بقیه اعضای بدن دارند این است که در زمینه های زیادی فعالیت می کنند و بسیار فعالند به همین دلیل بسیاری از اعضای درون سلول‌های کبد به شکل سریعی تخریب می شوند.

فرمول شماره سه جعفری هم یک اکسیر جوانی است و هم باعث پاکسازی وجودمان از تمام مواد شیمیایی بیگانه ای است که وارد اعضای بدنمان شده اند.

علیه احساس ترس

جعفری بر روی سلامتی روانی و زیبایی پوست تأثیرات بسیار مثبتی دارد.
حتی دارای ویژگی جوان کنندگی است.
امروزه بیماری های احساس ترس و افسردگی در انسان‌ها روز به روز زیادتر می‌شود.
یکی از عوامل مهمی که در ایجاد احساس ترس نقش مهمی بازی می کند هورمون رهاکننده کورتیکوتروپین (CRH) می‌باشد.

این هورمون توسط سلول های عصبی قسمت‌های مختلف مغز ترشح می‌شود.
برخی از مواد مؤثر موجود در جعفری می‌تواند نقش مهمی در کنترل گیرنده های مربوط به هورمون CRH داشته باشد.
جعفری برای این کار، به کمک اسفناج و شاهی نیز نیاز دارد.
در حالی که جعفری گیرنده های CRH را کنترل می کند، اسفناج شامل موادی است که علیه احساس ترس تأثیر واقعی دارد.

علیه افسردگی

کمبود نورآدرنالین و سرتونین در سیستم عصب مرکزی، سبب افسردگی می شود. زیادی سرتونین در بدن نیز سبب بیماری ترس بیش از حد و وحشت زدگی می شود به همین دلیل برای سلامت روحی و جسمی مان فعالیت متوازن هورمون ها بسیار مهم است.

به این ترتیب، ترشح زیاد یا کم یک هورمون به تنهایی می تواند تأثیر منفی بر روی سلامت روانی، فعالیت منظم اعضای بدن و متابولیسم بدنمان داشته باشد. آنزیم مونو آمینو اکسیداز (MAO) سبب از بین رفتن بیولوژیکی نورآدرنالین و در نتیجه کم شدن مقدار این هورمون می‌شود.

فرمول جعفری- اسفناج سرعت فعالیت آنزیم MAO را در از بین بردن نور آدرنالین کم می کند. بدین ترتیب این فرمول سبب جلوگیری از افسردگی ناشی از کاهش نور آدرنالین در سیستم عصبی مرکزی می‌شود.

علیه هپاتیتB

بیماران مبتلا به هپاتیت B با به کار بردن گهگاه فرمول جعفری، می توانند سیستم ایمنی بدنشان را به صورت ویژه علیه این ویروس تقویت نمایند. فرمول جعفری این ویژگی را دارد که به مقدار زیادی، مانع از فعالیت ویروس هپاتیت می‌شود. برخی از مواد مؤثر موجود در جعفری، علیه ویروس هپاتیت B دارای خاصیت ضدویروسی هستند.

اینجانب به عنوان دانشمندی که برای اولین بار قدرت اسطوخودوس را در مقابله با هپاتیت B و هپاتیت C، همچون اسلحهای قوی مطرح نموده ام، همواره از چنین خدمتی که به بشریت نموده ام احساس غرور و افتخار می کنم.

علاوه بر جعفری چند گیاه مهم دیگر نیز وجود دارد که مبتلایان به هپاتیت B می توانند آنها استفاده کنند. برخی از اینها عبارتند از گیاه بومادران، برگ گردو و اسطوخودوس.

طرز استفاده و طرز تهیه این گیاهان خیلی مهم است. به خصوص تأثیر مثبت گل اسطوخودوس بر روی متابولیسم کبد و تنظیم شدن میزان برخی از آنزیم های آن، برای: مبتلایان به هپاتیت B و هپاتیت C، یکی از الطاف مادر طبیعت به انسان‌هاست.

خانمهای حامله در طی سه ماه اول دوران حاملگی در استفاده به اندازه جعفری، دقت کنند و اگر ریسک سقط وجود دارد، در طی دوران حاملگی باید از مصرف جعفری دور گزینند.

چرب شدن کبد (Hepatosteatose)

منظور از کبد چرب ذخیره بیش از حد چربی در سلول های کبد است. در افراد بالغ از هر ۴ نفر یک نفر با مشکل کبد چرب مواجه است. چرب شدن کبد دارای علائم قابل درکی نیست اما به کمک سونوگرافی به راحتی قابل تشخیص است.

استفاده از مشروبات الکلی از اولین دلایل ابتلا به کبد چرب است. استفاده از داروهای گروه تتراسیکلین در مبتلایان به هپاتیت B و هپاتیت C، استفاده از برخی داروهای ضدویروس، استفاده از کورتیکوستروئید (کورتیزون)، کمبود پروتئین در رژیم غذایی، بیماران ویلسون و برخی داروهای دیگر می تواند از عوامل ابتلا به کبد چرب باشد.

چرب شدن کبد باعث خسارت به سلول‌های کبدی می شود. از بهترین علایم و آثار تخریب سلول های کبدی، افزایش میزان آنزیمهای کبدی AST و ALT است که از این طریق قابل تثبیت است. اگر در کبد، بیماری زمینه ای دیگری وجود نداشته باشد خیلی زود قابل درمان است. کسانی که مبتلا به کبد چرب می‌شوند حتما باید در مورد وجود بیماری زمینه ای دیگری در کبد، مورد بررسی قرار گیرند. چون بیماری های دیگر نیز ممکن است سبب ایجاد کبد چرب شوند. ممکن است همراه کبد چرب بیماری هایی نظیر التهابات کبدی یا فیبروز نیز وجود داشته باشد.

اگر کبد چربی که علت آن استفاده از مشروبات الکلی نیست، مداوا نشود می تواند تبدیل به فیبروز یا سیروز کبدی شود. کبد چربی که علت آن استفاده از الکل است در صورت ترک مشروبات الکلی، در زمان بسیار کوتاهی معالجه می‌شود.

 تدابیر مهمی که در مداوای کبد چرب غیر وابسته به مشروبات الکلی باید به آنها عمل نمود عبارتند از:

  • در صورت ابتلا به دیابت کاهش میزان قند خون به حد نرمال
  • کاهش وزن
  • تغذیه به دور از کلسترول و روغن
  • عدم استفاده مداوم از آنتی بیوتیک‌هایی از قبیل تتراسیکلین
  • دقت در استفاده از داروهای کورتیزون و مسکن درد
  • دقت در عدم استفاده از آجیل، امعاء و احشاء دامی، کالباس، سوسیس، کره، گوشت‌های چربی دار، تخم مرغ

فرمول ۱: علیه افسردگی و احساس ترس (ترس های مرضی)

به زرد نبودن جعفری و شاهی مورد استفاده دقت کنید. زرد شده ها را استفاده نکنید. گیاهان مورد استفاده در این فرمول جعفری اسفناج و شاهی می‌باشند.

صبحها: جعفری – اسفناج و عصرها اسفناج- شاهی استفاده می‌شود.

صبحها: مخلوط (اسفناج + جعفری) استفاده می‌شود.

عصرها: مخلوط (شاهی + اسفناج) استفاده می‌شود.

۵-۶ برگ اسفناج به همراه ساقه هایش و ۱۲-۱۰ ساقه جعفری داخل ۲ لیوان آبی که در حال جوش است انداخته می‌شود.
در ظرف بسته می شود. در شعله آرام به مدت ۳ دقیقه جوشانده می‌شود.
بعد از سه دقیقه برای خنک شدن کنار گذاشته می‌شود.
یک لیوان نوشیده می‌شود. در عصر همان روز مخلوط اسفناج و شاهی آماده می‌شود.
داخل دو لیوان آبی که در حال جوش است ۶-۵ برگ اسفناج همراه ساقه هایش و ۱۰-۹ عدد شاهی همراه ساقه هایش انداخته می‌شود.
در ظرف سربسته و در شعله ملایم به مدت سه دقیقه پوشانده می‌شود. بعد از ولرم شدن یک لیوان نوشیده می‌شود.

این فرمول که برای صبح و عصر جداگانه آماده می‌شود به مدت یک هفته هر روز مورد استفاده قرار می‌گیرد.
در هفته دوم هر دو روز یکبار و در هفته سوم هر سه روز یکبار استفاده می‌شود.
در هفته‌های بعدی هفته‌ای یکبار به مدت ۲ماه این فرمول مورد استفاده قرار می‌گیرد و استفاده از فرمول پایان می‌یابد.
نسبت به نیاز این فرمول هر ۶ ماه یکبار قابل انجام است.
هر دو مخلوط نیم ساعت قبل از غذا و یا حداقل یک ساعت بعد از غذا نوشیده می‌شود.

فرمول ۲: برای بیماران هپاتیت B

در نیم لیتر آبی که در حال جوش است ۱۲-۱۰ عدد جعفری تازه را به همراه ساقه هایش اضافه کنید.
در ظرف در بسته و در شعله ملایم سه دقیقه بجوشانید.
بعد از خنک شدن نصف آب را نیم ساعت قبل از صرف صبحانه یا حداقل یک ساعت بعد از صرف صبحانه و نصف دیگر آب را نیم ساعت قبل از شام یا حداقل یک ساعت بعد از شام بنوشید.
این فرمول را هر روز به صورت تازه تهیه کنید و نصف آبی را که از صبح مانده حتما در یخچال نگهداری نمائید.

فرمول ۳: جوان شدن، زیباسازی پوست و پاکسازی بدن

۱۶-۱۵ عدد جعفری را به همراه ساقه‌هایش در دستتان کمی تکه تکه کنید و در دستگاه مخلوط‌کن یا غذاساز بیاندازید.
بر روی آن آب نصف یک لیموترش (معادل ۲ قاشق غذاخوری) و نصف لیوان آب اضافه کنید.
دستگاه را به کار بیندازید تا کاملا مخلوط شود.
این مخلوط را نیم ساعت قبل از صبحانه با شکم گرسنه بنوشید.
نیم ساعت بعد از آن می توانید صبحانه صرف نمائید.
پانزده روز پشت سر هم این فرمول را عملی کنید.
بعد از پانزده روز یک هفته فاصله دهید. بعد از یک هفته فاصله، دوباره پانزده روز به همان ترتیب فرمول را به کار ببرید و بعد فرمول را به پایان ببرید.

بعد از ۵ الی ۶ ماه بنا به وضعیت خودتان می توانید این فرمول را تکرار کنید.

فرمول ۴: علیه کبد چرب

برای مقابله با کبد چرب فرمول ۳ فقط پانزده روز اعمال می‌شود.

توجه

اگر پزشک داروهایی را برایتان تجویز کرده، حتما استفاده نمائید. فرمول های ارائه شده را به عنوان یک کمکی استفاده نمائید. چیزی که در ابتدا باید بدانید این است که آیا به گیاه مورد استفاده آلرژی دارید یا نه. در این زمینه نظر پزشکتان را بپرسید. برای هر شکایت و مشکلی که داشته باشید بدون مراجعه به پزشک و به طور خودسرانه با فرمول های کتاب شروع به مداوا ننمائید. هدف موضوعات مطرح شده در این کتاب، به هیچ وجه تشخیص بیماری نیست.

منبع: کتاب راهنمای سلامتی با گیاهان

تالیف: پرفسور دکتر ابراهیم عدنان سراج اوغلو

الهام عروجی

«الهام عروجی»،‌ فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته‌ مدیریت اجرایی است. او از سال 1396 در زمینه تولید محتوای تخصصی فعالیت حرفه‌ای خود را آغاز نموده است و ‌در حال حاضر تولید محتوا در زمینه‌ی تغذیه و سلامت را در شمیم سلامتی به عهده دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا