خواص باورنکردنی فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای علاوه بر دارا بودن انواع ویتامین ها،به لاغری نیز کمک می کند.

خواص باورنکردنی فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای یکی از کم کالری‌ ترین سبزی‌ ها بوده و بهترین گزینه برای لاغری است. درهر ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای ۱۵ کالری انرژی یافت می شود
بنابراین این سبزی فیبر زیادی داشته و در کنار سایر سبزی‌ ها می ‌توان از فلفل دلمه‌ای در رژیم‌ های لاغری استفاده کرد.

مصرف فلفل دلمه ای به دلیل داشتن ویتامین A به تقویت چشم ها کمک می کند و مصرف منظم ویتامین A تا حد زیادی از بروز شب کوری و آب مروارید پیشگیری می کند.

چشم‌ها بیش از سایر بافت‌های بدن از فلفل دلمه‌ای (مخصوصا از نوع قرمز) سود می ‌برند.

زیرا همان ماده‌ ی موجود در هویج که به تقویت چشم ها کمک می کند، به مقدار زیادی در فلفل دلمه ‌ای قرمز نیز وجود دارد. این ماده “بتاکاروتن” نام دارد. بتاکاروتن ، پیش ساز ویتامین A در بدن می باشد.

فلفل دلمه ‌ای حاوی اسید فولیک نیز هست. این ویتامین از گرفتگی رگ‌ ها و بروز بیماری های قلبی به‌ خصوص در بیماران دیابتی جلوگیری می کند.
فیبر موجود در فلفل دلمه ای می ‌تواند کلسترول خون را که عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سکته است، کاهش دهد.
فلفل مرغوب باید سفت، آبدار و کاملاً ترد باشد. به علاوه، رنگ براق و شفاف آن را هم از یاد نبرید. بهتر است فلفل را بیش از ۱۲ روز در یخچال نگه ندارید، لذا سعی کنید هر بار تعداد کمی فلفل بخرید تا زود مصرف شود.

فلفل دلمه ای به دلیل داشتن ویتامین A به تقویت چشم ها کمک می کند و مصرف منظم ویتامین A تا حد زیادی از بروز شب کوری و آب مروارید پیشگیری می کند.

علاوه بر ویتامین A، لوتئین و گرانتئن موجود در فلفل دلمه ای نیز درکاهش احتمال بروز آب مروارید چشم نقش دارند که در فلفل دلمه ای به مقدار زیاد وجود دارد.

فلفل دلمه ای حاوی اسید فولیک است و این ویتامین از گرفتن رگ ها، بروز بیماری های قلبی و سکته قلبی به خصوص در بیماران دیابتی جلوگیری می کند.

اسید فولیک (فولات) که یکی از ویتامین های گروه B است باعث کاهش ماده ای به نام هموسیستئین درخون می شود. افزایش بیش از حد هموسیستئین می تواند باعث تخریب رگ های خونی و افزایش احتمال سکته قلبی شود.

فیبر موجود در فلفل دلمه ای می تواند کلسترول خون را کاهش دهد و حمله های قلبی و سکته را کاهش می دهد.

تحقیقات نشان داده که ویتامین C و بتاکاروتن فراوان این سبزی (البته اگر تازه میل شود) می‌تواند از بروز بسیاری سرطان‌ ها جلوگیری کند، زیرا این دو ماده مغذی جزو آنتی اکسیدان‌های قوی هستند.

فلفل به علت داشتن مقایر زیادی ویتامین C ، یکی از داروهای خوب سرماخوردگی است، طوری که مصرف منظم آن در برنامه غذایی، هم شدت و هم طول مدت سرماخوردگی را کاهش می‌ دهد.

خوردن ۵۰ گرم فلفل دلمه‌ای (یک ‌سوم از یک فلفل متوسط) می‌ تواند تمام نیاز یک فرد بزرگسال به‌ ویتامین C را برطرف کند.

البته باید بگویم که ویتامین C در اثر حرارت فورا از بین می رود، بنابراین تا جایی که ممکن است فلفل را به صورت تازه و خام میل کنید.

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

بستن