سیب زمینی ؛ گیاه درمانی سیب زمینی و خصوصیات درمانی آن

در پوست سیب زمینی مواد مهم زیادی علیه سرطان روده وجود دارد

خرید آنلاین دارو از داروخانه آنلاین داروپین

سیب زمینی

سیب زمینی

گیاه درمانی با سیب زمینی

خصوصیات:

  •  پیشگیری کننده، متوقف کننده و معالجه کننده سرطان روده
  •  مقابله با کاهش ناگهانی قندخون

سیب زمینی در مقابل سرطان روده دارای قدرت پیشگیری، توقف و مداوای قویی است. سیب زمینی‌های مورد استفاده حتما باید سبز نشده، جوانه‌نزده و سیاه نشده باشند. سیب زمینی سبز رنگ حاوی ماده سولانین می‌باشد.

سیب زمینی‌هایتان را به هیچوجه در یخچال نگهداری ننمائید چون در سیب زمینی‌هایی که در مکان‌های سرد نگهداری میشوند قندی با ویژگی احیا کنندگی تولید میشود.
این قند که دارای ویژگی احیا کنندگی هست اولین پله تولید اکریل آمید را تشکیل میدهد.

اکریل آمید طبق آزمایشات کلینیکی یک ماده سرطان‌زا می‌باشد. از طرفی سیب زمینی‌ها را هر قدر در مکانهای گرم نگهداری کنید، نشاسته موجود در آن به همان اندازه سریعتر به قند تبدیل می‌شود و این از لحاظ سلامتی مضر است. اگر نشاسته داخل سیب زمینی به مقدار زیاد به قند تبدل شود در حین پخت و پز رنگ آن سیاه میشود. از طرفی پس از پوست کندن سیب زمینی‌ها اگر به مدت طولانی در معرض هوا قرار گیرند همانند سیب درختی بدلیل واکنش با اکسیژن هوا، سیاه می‌شوند. این سیاه شدن مضر نیست این وضعیت در مورد هر دو از اکسیدشدن کربوهیدرات‌های داخلشان نشأت می‌گیرد.

 بعد از شروع پخته‌شدن، این سیاهی از بین می‌رود. خانم‌هایی که دوست ندارند سیب زمینی‌ها بعد از پوست کندن سیاه شوند تا زمان استفاده، آنها را در آب نگه می‌دارند. ولی دوباره یادآور می‌شوم که اگر سیب زمینی‌های خریداری شده تان از بیرونشان سیاه شده باشند و یا در حین پوست کندن داخلشان دارای بخش‌های سیاه شده باشد به هیچوجه آنها را استفاده ننمائید.

یکی از گلیکوالکالوئیدهای موجود در داخل سیب زمینی آلفا- لیپوین اسید می‌باشد. آلفالیپوین اسید یک آنتی‌اکسیدان با ویژگی‌های زیاد است و هم در آب و هم در روغن قابلیت حل شدن و تجزیه دارد.

سرطان روده

روده‌هایمان دو وظیفه اصلی را به عهده دارند.

  • جذب آب و موادمغذی موجود در غذاهایی که می‌خوریم
  • ممانعت از ورود پروتئین‌های مضر و میکرواورگانیسم‌های مضر به بدن.

اگر بخواهیم راجع به روده یک ارزش عددی مطرح کنیم، مساحت سطح داخلی روده‌های یک انسان بالغ ۴۰۰ مترمربع است. فراموش نکنیم که روده‌هاا، بزرگترین عضو سیستم ایمنی بدنمان می‌باشند. منطقه‌ای که سطحی به این بزرگی دارد از طرف سیستم ایمنی بدن کنترل، حمایت و آزمایش میشود و این کار آسانی نیست. به همین علت با دقت در موادغذایی‌مان می‌توانیم به فعالیت سالمتر روده‌ها و قوی ماندن آنها در حد زیادی کمک کنیم.

موادغذایی که استفاده می‌کنیم، فقط حاوی قندها نیستند دارای پروتئین و چربی نیز هستند. به این ترتیب باکتری های موجود در روده‌ها پروتئین‌ها را نیز جذب کرده و طی متابولیسم آنها را به آمونیاک، آمین ثانویه، فنول و ایندول‌ها تبدیل نموده و به داخل روده‌ها برمی گردانند. این مواد می توانند سبب ایجاد سرطان روده شوند.

برخی از گونه های باکتری های موجود در روده ها، اسیدصفرا را که از طریق کیسه صفرا به داخل روده ترشح می شود جذب نموده و طی متابولیسم خود به اسید صفرا ثانویه تبدیل کرده و به روده بر می گردانند که این اسید صفرا ثانویه یکی از اسیدهای مسبب ایجاد سرطان روده میباشد.

سرطان روده در خانمها بعد از سرطان سینه و در آقایان بعد از سرطان ریه و پروستات، بیشترین فراوانی را به خود اختصاص می دهد. قبل از اینکه به موضوع سیب زمینی برگردیم یادآوری یک نکته را مفید می بینم.

نقش مؤثر تغذیه بر سرطان روده

طبق تحقیقاتی که بر روی سرطان روده و نوع تغذیه انجام شده است، نظریه نقش مؤثر تغذیه بر روی ایجاد سرطان روده قوت یافته است. مصرف گوشت قرمز و روغن های حیوانی و موادی از قبیل استالدئید و نیتروزآمین، ریسکی برای ایجاد سرطان روده محسوب می شود. مواد غذایی فیبری، هم این ریسک را کاهش میدهد و هم روده را در مقابل ابتلا به سرطان محافظت می نماید و این نظریه مورد تائید دانشمندان می باشد.

خواننده محترم، از این گفته ها هرگز اینگونه برداشت نکنید که باید استفاده از گوشت قرمز را متوقف نمائید. اما باید به اندازه مصرف نمود. حال که صحبت به اینجا رسیده، بیان این مطلب را نیز مفید می بینم که هر گوشتی که باشد اگر در آتش مستقیم پخته و سوخته و سیاه شده باشد این بخش های سوخته هرگز نباید مصرف شود چون در این بخش های آتش دیده و سیاه شده ماده اکرولئین تولید شده است. اکرولئین ماده ای است که سرطان زا بودن آن طبق آزمایشات علمی ثابت شده است.

در پوست سیب زمینی مواد مهم زیادی علیه سرطان روده وجود دارد. به همین دلیل سیب زمینی را بدون کندن پوست آن و کامل استفاده نمائید.

کاهش ناگهانی قندخون

برخی افراد، چند ساعت بعد از وعده های غذایی کاهش ناگهانی قند خون را تجربه می کنند. به همان ترتیب در بیماران هیپوگلیسمی نیز کاهش ناگهان قند خون رخ می دهد. کاهش قندخون در این افراد باعث میشود حسی غریبی به آنها دست دهد. در این حالت، به آنها این حس دست می دهد که گویا یک اتفاق بد و ناگهانی رخ خواهد داد. یک هیجان بی علت و بی سبب به آنها دست میدهد و ناآرام می شوند. افرادی که مدام این وضعیت را تجربه می کنند، کیفیت زندگی شان تأثیر منفی می پذیرد.

 حال بهترین راه حل کمکی برای افرادی که کاهش ناگهانی قند خون را تجربه می کنند این است که قبل از خوردن ناهار یک عدد سیب زمینی متوسط آب پز شده را بخورند. خوردن روزانه یک عدد سیب زمینی متوسط آب پز شده، قبل از ناهار آنها را در برابر کاهش ناگهانی قند خون در طی روز بیمه می کند. اگر این افراد مبتلا به هیپوگلیسمی شدید باشند می توانند یک عدد سیب زمینی متوسط پخته را قبل از صبحانه و یک عدد را قبل از ناهار میل کنند. با شروع به استفاده از این روش، رفته رفته کاهش ناگهانی قندخون آنها کم می شود و در مدت زمان کوتاه، با تعجب خواهند دید که مشکلشان از میان رفته است.

سیب زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین را می توان در سبزه میدان‌ها یافت. به اینها سیب زمینی شکری هم می‌گویند.
اگر ناراحتی هایی از قبیل موارد زیر را داشته باشید باید سیب زمینی را به صورت خام مصرف ننمائید.

  • خستگی کبد
  • هپاتیت
  • زردی
  • نارسائی کبدی

برخی براین باورند که مصرف سیب زمینی شیرین به صورت خام مفید است در حالیکه باید این نکته را بدانید که پانکراس، آنزیم تریپسین را که نقش خرد کردن پروتئین ها را دارد، تولید می کند و به داخل روده ترشح می کند. آنزیم تریپسین که وارد روده میشود پروتئین‌های موجود در مواد غذایی را خرد می کند. برخی از مواد مؤثر موجود در سیب زمینی شیرین، آنزیم تریپسین را بلوکه می کنند. به عبارت دیگر مانع از خرد شدن پروتئین ها توسط آنزیم تریپسین می شوند در نتیجه بدلیل عدم تجزیه پروتئین‌ها، کبد در انجام وظایف خود به زحمت می افتد. به همین علت، اگر ناراحتی در زمینه کبد داشته باشید سیب زمینی شیرین را به صورت خام مصرف ننمائید.

فرمول ۱: مقابله با سرطان روده

سیب زمینی ها را اگر خاکی و کثیف باشند ابتدا در آب سرد بخوبی بشوئید.
قطعا در آب گرم یا ولرم نشوئید.
بعد از شستشو در آب سرد، سه عدد سیب زمینی متوسط را بدون پوست کندن در نیم لیتر آب و در ظرف در بسته تا زمانی که ترک بخورند، بپزید.
بعد از اتمام مدت پخت منتظر شوید تا ولرم شود.
آنچه مورد استفاده قرار خواهد گرفت فقط و فقط آب آنست.
آب آن را از صافی بگذرانید و جدا کنید. سیب زمینی‌های پخته شده و یا پوستهایشان مورد استفاده قرار نخواهندگرفت.
آب ذکر شده هفته ای سه بار طبق دستورالعمل ذکر شده در پائین مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
این آب را برای هر بار استفاده به صورت تازه تهیه نمائید و به هیچ وجه مقدار لازم برای فرمول سه روزه را در یک دفعه آماده ننمائید.

  • روز اول ۱ لیوان
  •  روز دوم ۲ لیوان
  •  روز سوم ۱ لیوان

به مدت یک ماه، یک ساعت قبل از صرف ناهار، این کار را انجام دهید.
در ماه های بعد هفته ای یکبار این فرمول سه روزه را اجرا نمائید.

فرمول ۲: متوقف کننده و معالجه کننده سرطان روده

سه عدد سیب زمینی متوسط را بدون پوست کندن در نیم لیتر آب در ظرف سربسته تا زمانی که در اثر پخت ترک بردارند، بپزید.
طی سه ماه هر روز یک ساعت قبل از صرف ناهار ۱/۵ لیوان از آب آن را بنوشید.
آنچه باید استفاده شود فقط و فقط آبی است که سیب زمینی ها در آن پخته شده است.
باید هر بار به صورت تازه آماده شود.

توجه

اگر پزشک داروهایی را برایتان تجویز کرده، حتما استفاده نمائید. فرمول‌های ارائه شده را به عنوان یک کمکی استفاده نمائید.
چیزی که در ابتدا باید بدانید این است که آیا به گیاه مورد استفاده آلرژی دارید یا نه.
در این زمینه نظر پزشکتان را بپرسید.
بدون مراجعه به پزشک و به طور خودسرانه با فرمولهای کتاب شروع به مداوا ننمائید.
هدف موضوعات مطرح شده در این کتاب، به هیچ وجه تشخیص بیماری نیست.

منبع: کتاب راهنمای سلامتی با گیاهان/تالیف: پرفسور دکتر ابراهیم عدنان سراج اوغلو

برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

بستن