ضد سرطان | خوراکی‌هایی که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند

خرید آنلاین دارو از داروخانه آنلاین داروپین

خوراکی‌هایی که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند

خوراکی‌های ضد سرطان

گرچه هنوز روش مداوایی قطعی برای انواع سرطان پیدا نشده است، اما پزشکان معتقدند که تغذیه سالم می تواند انسان را در مبارزه با این بیماری کمک کند. تحقیقات نشان میدهد که بیمارانی که مبتلا به گونه ای از این بیماری هستند با تغذیه صحیح و رژیم گیاهی می توانند نه فقط عمر خود را افزایش دهند، بلکه شانس خروج این بیماری از بدن خود را بیشتر کنند.
مصرف کمتر گوشت قرمز، پرهیز از خوردن چربی زیاد، ترک سیگار، نوشیدن کمتر الکل و ورزش مرتب تنها مواردی نیست که یک فرد برای دوری از سرطان به آنها بپردازد، بلکه فرد می تواند برای پیشگیری یا مبارزه با سرطان، چنین خوراکیهایی را از فهرست رژیم غذایی خود حذف کرده و موارد سالمتری را به آن اضافه کند.
در زیر فهرستی از این خوراکیها به چشم می خورند:

گوجه فرنگی ضد سرطان

گوجه فرنگی ضد سرطان
خواص گوجه فرنگی

به غیر از ویتامین C، گوجه فرنگی حاوی موادی است که از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری می‌کند.
طی تحقیقات به عمل آمده، این میوه می تواند با سرطانهای ریه، رحم، پروستات و دهان مقابله و از آنها پیشگیری کند.
این میوه در فهرست رژیم غذایی مدیترانه ای که به عنوان سالمترین فهرست غذایی جهان شناخته می شود، نیز قرار دارد.
حداقل مصرف یک نصفه گوجه فرنگی در روز توصیه می شود.

انواع کلم ضد سرطان

کلم-ضد سرطان
خواص کلم

کلم‌های بروکلی، قرمز، برگی و گل کلم نیز قابلیت مبارزه با پیشرفت سرطان را دارند.
کلم‌ها به جز اینکه حاوی کلسیم فراوان هستند، می‌توانند در بدن ضد سلولهای سرطانی عمل کنند.
پزشکان توصیه می‌کنند که هر شخص، چه بیمار سرطانی و چه انسان سالم، حداقل ۲۰۰ گرم کلم در هفته مصرف کند.

اسفناج ضد سرطان

خواص ضد سرطان اسفناج
خواص اسفناج

این سبزی که جزو دسته سبزیجات تیره قرار دارد، حاوی ویتامین C و بتاکاروتن می‌باشد.
در علم پزشکی ترکیب این دو می تواند از سرطان پیشگیری کند. همچنین اسید فولیک موجود در اسفناج می تواند برای بدن ماده‌ای حیاتی بشمار رود.
سعی کنید هر هفته حداقل یک مرتبه این سبزی را به همراه غذایتان مصرف کنید.

سیر ضد سرطان

خواص ضد سرطان سیر
خواص سیر

این خوراکی نه چندان خوشبو یکی از معجزه آساترین خوراکیهای زمین بشمار میرود.
تاریخ نشان میدهد که سیر از قدیم به عنوان دارویی برای بسیاری از بیماریها کاربرد داشته است.
سیر میتواند از رشد تومورهای سرطانی جلوگیری کند. پژوهشهای به عمل آمده نشان میدهد که زنان مبتلا به سرطان سینه ای که سیر را در فهرست غذایی خود قرار داده اند، یا دارای طول عمر بیشتر بودند یا موفق به شکست این بیماری شدند.
برخی از پزشکان مصرف حداقل سه حبه سیر در هفته را توصیه می کنند.

مرکبات ضد سرطان

 

خواص ضد سرطان مرکبات
خواص مرکبات

این نوع میوه‌جات که شامل نارنگی، پرتقال، لیمو شیرین، لیموترش و… می‌شوند، عموما بخاطر ویتامینC موجود در آنها شناخته شده‌اند.
مصرف مرکبات نیز می‌تواند شرایط رشد تومورها را مشکلتر کند. در فصولی که مرکبات موجود است، مصرف آنها برای هر روز توصیه می‌شود.

توت فرنگی ضد سرطان

 

خواص ضد سرطان توت فرنگی
خواص توت فرنگی

پزشکان می‌گویند افرادی که توت فرنگی دوست دارند و آنرا بیشتر مصرف می‌کنند کمتر به بیماری سرطان دچار می‌شوند.
مواد قرمز رنگ این میوه خوشمزه در بدن خونسازی کرده مانع رشد سلولهای سرطانی می شود.

انگور ضد سرطان

خواص ضد سرطان انگور
خواص انگور

موادی که در داخل پوست نازک انگور موجود است قادر به کشتن سلولهای سرطانی میباشد.
به گفته پزشکان، انگور سیاه پوست مقوی‌تری دارد و می‌تواند حتی به عنوان دارویی برای مبارزه با سرطان استفاده شود.
استفاده روزانه این میوه می تواند شانس ابتلا به سرطان را تا حد قابل توجهی پایین آورد.

منبع: کتاب اسرار تغذیه و سلامتی

برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

بستن