تغذیه

پیشگیری از سرطان با گیاهان؛ درمان گیاهی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان

خرید آنلاین دارو از داروخانه آنلاین داروپین

گیاهان و پیشگیری از سرطان

گیاهان و پیشگیری از سرطان

بیماری های سرطانی از موقعیت حساسی در بیماران برخوردار هستند. لذا مراجعه به کارورزان گیاهی (با در نظر گرفتن میزان پیشرفتشان) جهت درمان این بیماری ها زیاد می باشد. درمان گیاهی بیشتر اوقات به عنوان مکمل درمان صناعی می باشد. با این وجود، این کارورزان در تعدادی بیماری های سرطانی از روش های درمان مکمل و جایگزین استفاده می کنند. بعد از یک رشته اقدامات تحقیقی بیست میلیون دلاری طی سال های زیاد و بر اساس مطالعات in vivo و in vitro به علاوه ی مدارک اپیدمیولوژی انجمن سرطان ملی آمریکا (National Cancer Institute = NCI) تعدادی غذاهای دارای قدرت پیشگیری از سرطان را در سه گروه زیر مشخص کرده است:

گیاهان و پیشگیری از سرطان

۱) بیشترین فعالیت ضد سرطان در:

  • سیر
  • سویا
  • زنجفیل
  • شیرین بیان
  • گیاهان خانواده ی چتریان مثل:
  1. هویج
  2. کرفس
  3. جعفری
  4. هویج وحشی

۲) فعالیت متوسط ضد سرطان در:

  • پیاز
  • دانه ی کتان
  • مرکبات
  • زردچوبه
  • برنج قهوه ای
  • گندم
  • گیاهان خانواده ی تاجریزی مثل:
  1. گوجه فرنگی
  2. انواع فلفل

۳) فعالیت کم ضد سرطان در:

  • جو دو سر
  • جو
  • خیار
  • سبزیجات آشپزخانه مانند:
  1. نعنا
  2. رزماری
  3. آویشن
  4. پونه ی کوهی
  5. مریم گلی دارویی
  6. ریحان

گروه های شیمیایی پیشنهاد شده توسط NCI به عنوان حامل بعضی از این فعالیت ها شامل آلیل سولفاید در سیر و پیاز، فیتات در غلات و حبوبات، ساپونین ها در حبوبات، لیگنان ها در دانه ی کتان و سویا، اسید لاژیک در انگور و میوه های دیگر می باشد. بسیاری از این ترکیبات شیمیایی به طور نسبتا زیاد در فرآورده های غذایی موجودند و بعد از مصرف خوراکی به بافت های هدف در بدن می رسند. راهکار فعالیت ضد تومور این گروه های شیمیایی تداخل با گیرنده های هورمونی و سایر مسیر های متابولیک مولد تومور می باشد.

همنچنین برای اطلاعات بیشتر در مورد پیشگیری از سرطان می توانید مقاله زیر را نیز بخوانید:کلم از سرطان جلوگیری می کند

برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

بستن