هنگام عصبانیت و پرخاشگری کدام خوراکی ها را نباید بخورید؟

خرید آنلاین دارو از داروخانه آنلاین داروپین

عصبانیت و پرخاشگری

عصبانیت و پرخاشگری برای بسیاری از افراد یک مشکل شایع است و ما در این مقاله شما را با ۶ مواد غذایی که موجب عصبانیت شما می‌شود آشنا می‌کنیم.

اگر عصبانیت و پرخاشگری هراز گاهی به سراغتان می‌آید، جالب است بدانید برخی موادغذایی در بروز این رفتارها نقش دارد.به گفته کارشناسان طب شرقی، مواد غذایی وجود دارد که مصرف بیش از حد آنها ممکن است باعث تشدید عصبانیت و اضطراب شوند. در ادامه این مطلب به برخی از این موادغذایی اشاره می‌کنیم.

این ۶ مواد غذایی باعث عصبانیت و پرخاشگری در شما می‌شود

  • گوجه فرنگی
  • بادمجان
  • غذاهای چرب
  • گل کلم و کلم بروکلی
  • میوه ها و سالادهای سرد
  • محصولات لبنی

گوجه فرنگی

اگر این اواخر احساس عصبانیت یا ناامیدی کرده‌اید، حذف موادغذایی مانند گوجه فرنگی از رژیم غذایی که باعث گرما می‌شوند، می‌تواند به رفع این حالت کمک کند.
اما این بدان معنا نیست که دیگر نمی‌توانید از این ماده غذایی استفاده کنید، بلکه افزودن موادغذایی خنک کننده به رژیم غذایی، می‌تواند به مقابله با تأثیرات آن بپردازید.

بادمجان

 بادمجان و هر نوع غذای دیگری که گرما یا اسیدیته آن زیاد است ممکن است منجر به احساس خشم یا ناامیدی شود.
به حداقل رساندن این مواد غذایی در رژیم غذایی و یا استفاده از آنها با موادغذایی با ماهیت خنک کننده مانند نارگیل یا آلوئه ورا می‌تواند اثر این مواد را تعدیل کند.

غذاهای چرب

 

عصبانیت

بر طبق طب شرقی هر سیستم ارگانیک جایگاه خاصی دارد.

  • کبد جایگاه عصبانیت
  • ریه ها محل اندوه و غم
  • قلب جایگاه اثر برای افسردگی و بی خوابی
  • کلیه ها محل اثر ترس و طحال
  • لوزالمعده جایگاه نگرانی است.

غذاها تأثیر مستقیمی بر عملکرد هر عضو دارند و علاوه بر این بر احساسات ما هم تأثیر می‌گذارد.
حذف کردن یا به حداقل رساندن مواد غذایی که بر روی کبد شما تأثیر می‌گذارد می‌تواند به کاهش بروز عصبانیت در شما کمک کند.
سیگار هم می‌تواند منجر به عصبانیت شود، زیرا تنباکو هم از نظر طبیعت گرم است.

گل کلم و کلم بروکلی

این دو ماده غذایی به علت ایجاد گاز و نفخ می‌تواند به اضطراب منجر شود.
این بدان معنی نیست که شما نمی‌توانید یا نباید این دو را مصرف کنید، بلکه بر طبق طب شرقی می‌توانید با مصرف موادی مانند آووکادو و روغن زیتون اثر آنها را متعادل کنید.

میوه ها و سالادهای سرد

 

عصبانیت

درجه حرارت مواد غذایی در طب شرقی بسیار مهم است.
غذاهای سرد و مرطوب مانند خیار، هندوانه و سالاد می‌توانند باعث عدم تعادل و تنبلی مغز شوند.
بنابراین اگر کمی احساس خستگی کردید، از غذاهای سرد خودداری کنید.
زیرا این مواد می‌توانند انرژی بدن را کاهش دهند، به هماهنگی دستگاه گوارش آسیب وارد کنند و منجر به تنبلی مغز و اضطراب شوند.

محصولات لبنی

محصولات لبنی می‌تواند منجر به کاهش هوشیاری مغزی شود و این تأثیرات می‌توانند با غذاهای تندتر مانند:

که احساس هوشیاری بیشتری به فرد می‌دهند، متعادل شوند.

منبع: سلامت نیوز

برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

بستن