تغذیه مناسب برای داشتی قلبی سالم به همراه توصیه مصرف مواد غذایی ..

خرید آنلاین دارو از داروخانه آنلاین داروپین

تغذیه مناسب

تغذیه مناسب برای داشتی قلبی سالم

رابطه قلب با تغذیه

غذای آماده و سکته های قلبی

– از غذاهای کنسرو شده کمتر باید استفاده کرد. زیرا اینگونه غذاها در بروز سکته قلبی موثر هستند.

– استفاده مستمر از چیپس و پیتزا نیز در بروز سکته قلبی موثر است. لذا افراد نباید بیش از حد از این مواد غذایی استفاده کنند.

– استفاده از میوه ها و سبزیجات در سه وعده غذایی برای سلامتی و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی موثر است.

– صرف خوراکی های زیر به دلیل کاهش قدرت انعقادپذیری در کاهش سکته قلبی بسیار مفید است:

  • بادام زمینی
  • روغن زیتون
  • کنجد
  • هسته انگور

علائم حمله قلبی

گرفتگی سینه، احساس فشردگی، درد و سوزش در سینه بخصوص در وسط سینه از علائم حملات قلبی است.

وقتی حمله قلبی شدیدتر می شود، درد در قسمت های دیگر از جمله کتف، آرنج و پشت کتف پراکنده می شود اما محل اصلی درد وسط سینه است.

قلبی سالم با طالبی

  • طالبی منبع غنی از ویتامین هایی است که از بروز بیماریهای قلبی جلوگیری می کند.
  • به گزارش پانا، طالبی یکی از بهترین منابع ویتامین A می باشد و مملو از بتا کاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین A میشود.

طالبی علاوه بر ویتامین‌های A و C حاوی مواد مغذی مفید دیگری مثل پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم، ید و ویتامین های B3، B5، B1، B6 است. طالبی منبع غنی ویتامین های A و C و ویتامین B6 و پتاسیم و منبع خوبی از سایر مواد مغذی ذکر شده است. همانطور که ویتامین A آنتی اکسیدان محلول در چربی است، ویتامین C آنتی اکسیدان محلول در آب است و مصرف این میوه به دلیل دارا بودن مقدار زیادی از این دو ویتامین، ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن مثل بیماری های قلبی، سکته و سرطان را کاهش میدهد.

فلفل قرمز از بیماری قلبی پیشگیری می کند

محققان آمریکایی در تحقیقات تازه خود دریافتند که مصرف فلفل قرمز نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی بازی می کند.

این تحقیقات نشان می دهد که فلفل قرمز فواید بیشماری دارد و نقش زیادی در محافظت از قلب در مقابل بیماری ها ایفا می کند بویژه که بیماری های قلبی اولین عامل مرگ و میر در جهان به شمار می آید. محققان آمریکایی گفتند :

  • فلفل قرمز برای قلب مفید است زیرا حاوی ماده CAPSAICIN است که فواید زیادی دارد.
  • مهمترین استفاده از فلفل قرمز در پمادهای مسکن و برای درمان خشکی زانو است.
  • فلفل قرمز در کاهش فشار خون و سطح کلسترول و کاهش خطر ابتلا به سکته نقش دارد.

فلفل قرمز از طریق دو مکانیزم سلامت قلب را بهبود می بخشد:

  1. باعث کاهش سطح کلسترول خون شده
  2. افزایش شکسته شدن چربی و دفع آن از بدن

ماده CAPSAICIN موجود در فلفل قرمز عملکرد عروق خونی قلب را بهبود می بخشد. زیرا ژن افزایش دهنده انقباض این عروق خونی را مهار کرده و در نتیجه باعث افزایش جریان خون در رگ های خونی و بهبود عملکرد قلب به عنوان یک پمپ می شود.

اما نباید بر اساس نتایج این تحقیقات در مصرف فلفل قرمز زیاده‌ روی کرد بلکه باید تعادل را در مصرف آن حفظ کرد تا زیانی به همراه نداشته باشد.

منبع: کتاب معجزه تغذیه

برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

بستن