دمنوش غوره

خرید آنلاین دارو از داروخانه آنلاین داروپین

طریقه دم کردن دمنوش غوره:

غوره ها را شسته و اندکی فشار دهید تا شکافتگی کوچکی در پوسته آنها ایجاد گردد. سپس آب جوش را در فنجان حاوی غوره ها بریزید. دمنوش ظرف ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آماده است.

توصیه های مصرف:

غوره طبیعی سرد و خشک دارد، برای متعادل ساختن می توانید اندکی نبات یا شکر به دمنوش اضافه کنید.
سعی کنید از غوره انواعی از انگور استفاده کنید که پوست نازک داشته و بدون هسته باشند.
در صورت استفاده از غوره یخ زده، حتما اجازه دهید یخ آن پیش از تهیه دمنوش باز شود.
به جای غوره تازه می توانید از غوره یخ زده یا گرد آن استفاده کنید.
ترکیب چای سبز و غوره به عنوان دمنوش یک طعم منحصر به فرد تولید می کند. در این حالت افزودن مقداری عرق نعناع به آن کیفیت را بهبود می دهد.

خواص دمنوش غوره:

غوره با طبع سرد و خشک خود، ضد صفرا و بلغم می باشد.
غوره برای درمان رفلاکس اسیدی معده موثر است.
غوره چربی خون را کاهش داده و میزان کلسترول بد را پایین می آورد.
غوره در دفع مواد سمی از بدن کارآمد است. دمنوش آن را می توان برای افزایش ادرار استفاده نمود.
غوره عفونت های مجرای گوارش را از بین می برد.
غوره را می توان برای تقویت معده، درمان زخم های آن و از بین بردن چربی استفاده نمود.
غوره ضد سرطان بوده و برای مبارزه با رشد و تکثیر تومورهای سرطانی بسیار نافع است.

عوارض جانبی:

استفاده افراطی از غوره به کم خونی می انجامد. به کارگیری آن برای بانوان در دوره عادت ماهیانه پیشنهاد نمی گردد.
دمنوش غوره برای افراد مبتلا به زخم معده و دوازدهه مضر است.
افراد بلغمی مزاج حتما چای غوره را در حد اعتدال و با مصلح هایی چون زیره، نبات و عسل میل نمایند.

برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

بستن