سلامت
تقویت حافظه | آشنایی با میوههای تقویت کننده هوش و حافظه
تقویت حافظه
در این مقاله شما را با میوههایی که هوش و حافظه را افزایش میدهند و باعث تقویت حافظه میشوند آشنا میکنیم.
حافظه فرایند طبیعی نگهداری اطلاعات دریافتی به وسیله حواس در طول زمان است.
فرایند شناختی حفظ کردن اطلاعات دریافتی فعلی یا جاری به منظور کاربرد بعدی است در هر گامی که بر می داریم هرچه می اندیشیم هر کلمه که به زبان می آوریم یا به کار می بریم حافظه ما در کار است پس در واقع ما بدون تقویت حافظه همیشه در حال حاضر زندگی می کنیم و بدون این استعداد طبیعی ما نمیتوانستیم اصلا حرفی بزنیم.
میوه های تقویت کننده هوش و حافظه
سیب
سیب یکی از بهترین میوههای معجزه آسا است، که هم خاصیت خنثی کردن سم را دارد و هم خاصیت غذایی.
سیب به علت داشتن مواد قلیایی، اسید اوریک را حل میکند و برای معالجه ی چاقی بسیار مفید است و به علت داشتن فسفر، تقویت کننده اعصاب و مغز است.
سیب به علت دارا بودن ویتامین های B ، A و C و املاح سودمندی مانند:
- کلسیم
- فسفر
- منیزیم
- آهن
- پتاسیم
- سدیم
برای همه ی سنین به خصوص کودکان مفید است.
سیب با خستگی، فشار ذهنی و مبارزه میکند.
تقویت کننده ی اعصاب و عضلات و دشمن سرسخت بوی بد دهان و آرامش دهنده ی قلب است.
بوییدن و خوردن سیب موجب نشاط، شادی، تقویت حافظه و سلسه ی اعصاب میشود.
سیب قرمز بیشتر از سیب سفید مفید است. البته به شرطی که تازه باشد.
انگور
انگور دارای پتاسیم است که موجب احساس شادی میشود.
از طرف دیگر حاوی فسفات زیادی است که غذای مغز و سلسله ی اعصاب است و همچنین باعث ازدیاد هوش و حافظه میشود.
انگور به علت داشتن منگنز، عامل رشد نیز محسوب میشود.چهره را روشن میکند و غذای مناسبی برای سلسله ی اعصاب به شمار میرود.
این میوه ی خوشمزه باعث تقویت نیروی عضلانی میگردد.
انگور، جوانی دوبارهای به فرد میبخشد، ذهن را فعال و عضلات را قوی می سازد و از سقط جنین جلوگیری میکند.
انار
خوردن انار، معده را تقویت کرده و ذهن را نیرو میبخشد و موجب تقویت حافظه میگردد.
چون انار قادر است معده و روده ها را پاک کند، لذا جدار روده را برای دفاع و دور نمودن ویروس ها آماده میسازد. بنابراین سموم به خون و قلب وارد نمیشود و قلب رونق و حیات تازه ای مییابد و به این طریق سلولهای کبد فعال میشوند، همچنین باعث دفع اوره و کلسترول و سموم دیگر میگردد.
آب انار، در حفظ تعادل مایعات بدن به خصوص خون، نقش مهمی دارد؛ چون املاح آب انار با مواد آلی ترکیب شده، زود جذب میشود و در این بیماری ها بسیار موثر است:
- راشیتیسم
- کم خونی
- ضعف اعصاب
- تقویت عمومی بدن
اگر خانمهای باردار در این دوران انار مصرف کنند، بزرگترین خدمت را به فرزند آینده ی خود کردهاند، چرا که علاوه بر تقویت مادر، به رشد آینده ی کودک هم کمک میکند.
انار خون ساز است.
در موقع مصرف، افزودن کمی گلپر علاوه بر بوی مطبوع به هضم آن نیز کمک میکند، ناگفته نماند انار مقوی روح و ذهن است.
انجیر
انجیر به علت داشتن کلسیم و فسفر فراوان سبب تقویت استخوان ها و رشد کودکان میگردد.
ویتامین های آن موجب تقویت چشم میشود.
انجیرمنبع تولید انرژی است.
انجیر خشک قدرت غذایی فراوانی دارد. همچنین انجیر، مقوی مغز و اعصاب است.
کندرتقویت کننده حافظه
بهترین نوع کندر، کندری است که خالص، تازه، نرم و با ظاهری سفید باشد و خیلی زود شکسته نشود و وقتی آن را میشکنیم داخلش یک حالت چسبنده و زرد و طلایی رنگ باشد.
شناسایی کندر خوب و خالص
راهی دیگر برای شناسایی کندر خوب و خالص آن است که با استفاده از کبریت یا فندک کمی از آن را آتش بزنیم، اگر خوب سوخت یعنی این که کندر خالصی است ولی اگر هنگام آتش زدن، به خوبی نسوخت و فقط دود کرد میتوان گفت که کندر واقعی نیست و صمغ صنوبر است که فقط هنگام آتش زدن دود میکند و از لحاظ ساختاری و درمانی هیچ شباهتی به کندر مرغوب و خالص ندارد.
کندر ترکیبی از صمغ عربی است که هیچ گاه نمیسوزد.
اگر کندر را با آب سرد بخورید، اسهال را بند و استفراغ را قطع میکند.
جویدنش مانند آدامس لثه را محکم میکند و بوی دهان را از بین میبرد.
روایت شده است که برای حفظ قرآن از این گیاه بخوریم زیرا تقویت کننده حافظه است.
بعضی وقت ها بر روی سفیدی چشم نقطههای سرخ و یا کبود رنگ پیدا میشود که آن را طرفه میگویند. اگر دود کندر را به چشم دهند آن را برطرف میکند.
مصرف کندر به خصوص برای زنان باردار و تاثیر آن بر روی حافظه نوزاد از قدیم الایام مورد تاکید بوده است.
با توجه به تحقیقات بر روی بیش از ۱۰۰ نفر از مادرانی که قبل از زایمان به مدت طولانی ۳ الی ۴ ماه از کندر استفاده کرده اند، معلوم شد که مصرف بیش از حد آن موجب بیش فعالی کودکان آنها شده اما مادرانی که به مدت یک ماه یا کمتر از کندر استفاده کرده اند، کودکانشان بیش فعال نشده و در عین حال باهوش شده اند.
بر اساس آخرین تحقیقات انجام شده بر روی گیاه کندر مشخص شد که این گیاه قابلیت درمان بیماری ام اس را دارد.
بهترین راه مصرف کندر این است که آن را بکوبیم و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مرباخوری از آن را در یک استکان آب حل و مصرف کنیم.
همچنین می توانیم آن را در دهان بگذاریم و به صورت آدامس از آن استفاده کنیم اما کمی تلخ است.
گیاهان دارویی
۱- ۲۰ مثقال گل اسطوخودوس با ۱۵ مثقال گشنیز، ۱۰ مثقال مرزنجوش، ۵ مثقال مسلکی، ۵ مثقال هلیله، ۵ مثقال کندر مخلوط کنید و همراه با عسل شب ها موقع خواب ۵ گرم میل کنید.
۲- مکیدن قرص های نعناع (بدون قند) بسیار مفید است.
۳- صبح ناشتا یک حبه کوچک کندر در دهان بگذارید تا خودش آب شود.
۴- خوردن انجیر با پسته و بادام عقل و هوش را زیاد می کند.
۵- گلابی به دلیل داشتن کلسیم و پتاسیم جهت تقویت قوای فکری مفید است.
۶- شیر با موز غذای حافظه انسان است.
۷- مغز فندق باعث تقویت قوای مغز می شود.
۸- کنجد را با عسل مخلوط کنید روزی دو بار مصرف کنید.
۹ – قهوه قدرت کار مغز را بالا می برد و موجب هوشیاری بیشتر می گردد.
۱۰- خوردن شلغم در تقویت حافظه نقش دارد بخصوص در درس هایی که نیاز به استدلال دارد.
۱۱- دم کرده گیاه گنیلو بیلوبابا برای تقویت حافظه مفید است.
۱۲-برگ گیاه جینکو که به صورت قرص کپسول یا شربت وجود دارد تقویت کننده
۱۳- گردو را با انجیر بخورید روزی ۵ عدد گردو ۱۰ عدد انجیر تقویت کننده مغز است.
۱۴- آویشن دشمن سموم بدن است خون را به جریان انداخته و هوش را زیاد میکند.
۱۵-دم کرده ۱۰ گرم از گل فرنجشک در آب باعث تقویت حافظه میگردد.
منبع: کتاب معجزه تغذیه