مرض قند (دیابت)؛ ۱۲ مواد غذایی شفابخش برای بیماری مرض قند

خرید آنلاین دارو از داروخانه آنلاین داروپین

12 مواد غذایی شفا بخش برای بیماری مرض قند

مرض قند و غذاهای شفابخش

 نوع غذاها در ۱۰۰ سال گذشته بسیار تغییر کرده است و غذاهای مفید و سالم محتوی سبزیجات و میوه جات که پر از الیاف گیاهی بودند به غذاهایی تبدیل گشته اند که کمتر مواد مفید دارند. غذاهایی که امروزه بیشتر مصرف می شوند، غذاهای ناسالم چاق کننده و دارای مقادیر زیادی مواد چربی و قندی هستند. این گونه غذاها بدتر انسان را در خطر بیماری مرض قند «دیابت» قرار می دهند.

 امروزه بیماری دیابت به صورت همه گیر در آمده که دو گونه است:

 نوع ۱ و نوع ۲

 دیابت نوع یک مربوط به افرادی است که عمر آنان کمتر از ۳۰ سال می باشد و هیچ ارتباطی با اضافه وزن ندارد.

نوع دو این بیماری ۹۰ تا ۹۵ درصد تمام بیماران دیابتی است. این بیماری افراد چاق و سنگین وزن و کم فعالیت را گرفتار می سازد. حتی ممکن است اطفال و کودکان چاق را نیز گرفتار کند.

 اگر مبتلا به دیابت نوع ۲ هستید، ممکن است بدن انسولین کم داشته باشد و یا ممکن است بدن به اندازه کافی انسولین ترشح نکند و یا ممکن است یاخته ها مقاوم به انسولین گشته باشند. بنابراین گلوکز و قندهای غذا در خون جمع می شوند و ایجاد بیماری می کنند.

همچنین سبب ایجاد ناراحتی های دیگر مانند زیادی کلسترول و بالا رفتن فشارخون، کوری، بیماریهای قلبی، سکته های مغزی و اعصاب می گردد.

 بسیاری از بیماران احتیاج به انسولین دارند. اگر میخواهید مبتلا به این بیماری وخیم و کشنده نگردید باید درباره غذاهایی که می خورید تغییراتی بدهید و غذاهایی بخورید که قند و وزن را زیاد نکند. تمرینات بدنی سبب نگهداری وزن طبیعی و قند خون می گردد حتی اگر مبتلا به بیماری قند هستید، خوردن غذاهای سالم از پیشرفت بیماری جلوگیری می کند.

غذاهای شفابخش بیماری قند

 سرکه، گردو، مرکبات، انجیر، لوبیا، جگر، ماهی توسرخ، دارچین ، کاسنی، شنبلیله، لوبیای سبز، سیر و پیاز، زردچوبه، تمشک، میخک، گوجه، آلو، چای، غذاهای شیری که دارای ویتامین D و کلسیم برای مبتلایان بیماری قند بسیار مفید و نافع است. سعی کنید از خوردن شیرینی و کیک بستنی خودداری کنید.

١- الیاف

 غذاهایی که الیاف گیاهی زیادی دارند بخورید زیرا مانع تبدیل سریع مواد هیدروکربن به گلوکز می شوند. مانند: سریال، ماش، جو، عدس که بسیار الیاف گیاهی دارند و سبزیجات که بیشتر در سوپ و کاسرول بکارمی روند.

۲- انجیر

 این میوه شیرین و خوشمزه مفید دارای مقادیر زیادی الیاف است.

 ٣- فتی اسیدها

 بیشتر چربی های که خورده می شوند دارای فتی اسیدهای اشباع نشده امگا۹ – ۶ – ۳ فتی اسید هستند که بسیار مفید و خوب هستند. امگاتری برای اثر انسولین بسیار لازم و ضروریست. امگاتری فتی اسید بیشتر از خوردن ماهی و گردو عاید می گردد. سعی کنید از غذاهایی که با ماهی تهیه می شود هفته ای یکی دو مرتبه بخورید. از گردوها نیز استفاده نمایید.

 ۴- روغن ماهی

 این روغن دارای مقدار زیادی امگاتری فتی اسید است که میتوان استفاده نمود.

 ۵- سرکه

 این ماده ی ترش مزه را به سالاد اضافه کنید که سبب کندی هضم غذا می شود.
بطور کلی مواد غذایی ترش، هضم غذا را کند می کند.
سه قاشق غذاخوری سرکه به غذا اضافه کنید.
سبب پایین آوردن قند خون می گردد، آبلیمو نیز همین خاصیت را دارد.
در قدیم و حتی امروزه درمان بیماران قند با سرکه انجام می گرفت.
زیرا سرکه هضم غذا را آسان می کند و قند خون آهسته تر بالا می رود.

۶– سیر و پیاز

 متخصصین نشان داده اند که این مواد غذایی سبب بهبودی بیماری قند می گردد.
زیرا این مواد باعث تسهیل هضم غذا و پایین آوردن قند خون می شوند.

 ۷- دارچین

 دارچین گیاهی است دارای بوی مطلوب و مزه خوب. اضافه کردن مقدار کمی به غذا مزایای دارویی و بهداشتی دارد. خوردن نیم قاشق چایخوری در روز هم قند خون را کم می کند و هم سبب کم شدن کلسترول و تری گلیسرید در خون می گردد.

 ۸ – بادام و گردو

خوردن این مواد سبب کاهش قند خون می شود. هر چه بیشتر گردو و بادام خورده شود قندخون کمتر می گردد.

 ۹- شنبلیله

 این سبزی که در ایران خیلی بکار می رود سبب ازدیاد و ترشح انسولین می گردد.

 ۱۰- لوبیاسبز

آزمایشات نشان داده خوردن لوبیاسبز پخته، قند خون را پائین می آورد به ویژه اگر با پیاز پخته شود.

 ۱۱- منیزیم

بیماران مبتلا به بیماری مرض قند ، کمبود منیزیم دارند. خوشبختانه می توان این ماده را از غذاهایی مانند اسفناج، تخم کدو و لوبیاها به دست آورد.
مبتلایان به بیماری قند از این غذاها استفاده کنند زیرا به سرعت قند خون را پایین می آورد.

 ۱۲- چای

نوشیدن چای و قهوه ( چای بهتر از قهوه) چای فعالیت انسولین را چند برابر می کند و نوشیدن قهوه سبب کند شدن هضم مواد کربوهیدراتی می شود بنابراین تاثیر در بیماری دیابت دارند. افرادی که مقداری قند با قهوه، آب و چای مصرف کرده بودند، پس از دو ساعت آنان که چای نوشیده بودند، قند خونشان خیلی بیشتر از دیگران کم شده بود و انسولین خونشان هم بیشتر بود.

منبع: کتاب راز ۱۰۰ سال سلامت زیستن بدون دارو

برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

بستن