طب سنتی

پنیرک و خواص درمانی آن

خرید آنلاین دارو از داروخانه آنلاین داروپین

پنیرک و خواص درمانی آن

خصوصیات پنیرک:

  • تأثیر ابتدایی در درمان التهابات گلو و لوزه که به حالت مزمن در آمده است.
  •  تأثیر ابتدایی بر روی درمان سرطان ریه

گیاه پنیرک

 یک منبع عالی از پروتئین و ویتامین ث می باشد. یک منشا طبیعی بی نظیر برای کلسیم و فسفر نیز هست. علاوه بر این یک نعمت بی نظیر برای پاکیزگی دهان و دندان نیز هست. مواد مؤثر مالوین و مالویدین موجود در این گیاه، علاوه بر اینکه هر کدام یک کمکی برای داشتن لثه های سالم هستند، برای ممانعت از ایجاد جرم دندان و علیه باکتریهای دهان دارای ویژگی پرو- اکسیدانتی هستند. از این رو انجام قرقره دهان چند روز در هفته شما را در مقابل فارانژیت و التهابات لوزه و آسیبهای لثه محافظت می کند.

از بین صدها گیاهی که می شناسم، پنیرک بهترین گیاه دارای ویژگیهای کمکی است. اگر در مخلوطهای گیاهی، بجا استفاده شود، این گیاه قوی ترین تقویت کننده و افزایش دهنده اثر برای سایر گیاهان است. این توانایی را از گوسیپین- ۳- سولفات و مالویدین موجود در خود می گیرد. در صورتی که در مخلوط های گیاهی به غلط و نابجا استفاده شود دارای این ویژگی است که می تواند قدرت شفابخشی و مداوای گیاه موردنظر را کاملا از بین ببرد. به همین دلیل باید گیاهانی را که قابل مخلوط شدن با این گیاه هستند و نسبت های مورد استفاده را به خوبی بشناسیم.

گیاه پنیرک دارای موادی است که قدرت تداوی مواد مؤثری را که در خود این گیاه وجود ندارد ولی در گیاهان دیگر هست تقویت می کند و کاربری آن را افزایش می دهد. با بیان یک مثال می خواهم قضیه را روشن تر کنم گزنه به تنهایی در مداوای سرطان ریه مؤثر است اما مقدار این تأثیر کافی نیست چون مواد مؤثر موجود در گزنه، برای سرطان ریه به حد کافی تأثیر نمی گذارند. برای افزایش میزان موفقیت مداوا، مواد کمکی نیاز است. حال این مواد مؤثر افزایش دهنده کارایی در گیاه پنیرک وجود دارد.

درمان التهابات گلو و لوزه

خواننده محترم آنچه که تأثیر گیاه سلوی را در درمان بیماریهای لوزه و گلو به یک درمان واقعی تبدیل می‌کند گیاه پنیرک است.
بهترین گیاهی که با چای سلوی سازگاری دارد نیز همین گیاه پنیرک است.
وقتی گیاه سلوی و پنیرک با هم مخلوط می‌شوند در مقابل التهابات مزمن گلو و لوزه یک اسلحه واقعی را تشکیل می‌دهند.
مهمترین نکته ای که در استفاده از مخلوط این دو گیاه باید مدنظر قرار گیرد نسبت ها و اندازه های این دو گیاه است.

انسان های زیادی شناختم که سالها مبتلا به ناراحتی مزمن لوزه بودند.
سال ها از آنتی بیوتیک های مختلف استفاده نموده و روش های درمانی مختلفی را امتحان کرده بودند.
عده زیادی از آنها نیز راه چاره را در عمل جراحی یافته بودند و یا به خاطر ترس از عمل جراحی مجبور به تحمل بیماری مزمن لوزه بودند.
به این گونه اشخاص قرقره سلوی پنیرک را که در پائین بیان خواهم کرد توصیه کردم.

بعد از گذشت مدت کوتاهی از شروع استفاده از فرمول، همه شان از مشکلاتشان رهایی یافتند و در خود احساس تولد دوباره کردند و حتی تا سال های سال نیز اثری از گلودرد، سوزش گلو و لوزه در آنها دیده نشده است.

توجه

نکته ای که باید در اینجا بدان دقت کرد این است که قرقره سلوی۔ پنیرک را در طول ماههای زمستان باید هر از چندگاهی تکرار کرد.
این مخلوط که هیچ عوارض جانبی ندارد یکی از الطاف بی انتهای خداوند است.

چای سلوی یک چای گیاهی است که برخی افراد در زندگی روزمره بجای چای معمولی از آن استفاده می کنند.
از برگهای گیاه پنیرک نیز در آناتولی برای تهیه دلمه استفاده میشود و همچنین از برگها و سرشاخه های تازه اش در سالادها استفاده میشود.

 بخصوص در منطقه دریای مدیترانه تقریبا این گیاه را همگان می شناسند.
در فصل مربوطه، این گیاه در بازارها بفروش می رسد.
می توانید چند بسته از آن را گرفته و در یک فضای باز به دور از نور خورشید آن را بخشکانید.
برگهای خشک شده را در جایی به دور از رطوبت نگهداری نمائید.
در فصل زمستان از برگها، ساقه ها و گلهای خشک شده این گیاه طبق دستورالعمل پائین استفاده نمائید.

توجه خانم هایی که قصد بارداری دارید

گیاه پنیرک در برخی مناطق، زیاد مورد استفاده قرار می گیرد.
از آن در سالادها و ترشی ها استفاده می شود.
در بهار با گلهای قرمز و آبی و سفید نمایان می شوند.
روستائیان از برگهای ترش و ساقه های تازه آن در سالادها استفاده می کنند.
از خشک شده آن هم چای می نوشند.
اما خانم هایی که می خواهند باردار شوند باید از غذا، سالاد و چای این گیاه دوری کنند.
چون قدرت آن را دارد که تخمک را به حالت کیستی در آورد و در این حالت باردار شدن مشکل خواهد شد.

توجه

کسانی که مشکل فارانژیت و التهاب لوزه دارند باید از سیگار و نوشیدنی های اسیدی (کولاها، آب گازدار، آب معدنی) دوری کنند و یا به اندازه کم استفاده نمایند.
در استفاده از دستورالعمل ها و فرمول ها حتما باید این موضوع را رعایت نمایند.

فرمول ۱: علیه عفونت های مزمن لوزه

داخل یک لیوان آب که در حال جوشیدن است (۲۰۰ml) حدود ۵-۴ گرم (معادل ۲ قاشق غذاخوری) سلوی و ۲ عدد برگ پنیرک را بیفزائید.
در یک ظرف سربسته، به مدت ده دقیقه در شعله ملایم اجاق بجوشانید، بعد از تمامشدن مدت جوش، آبکشی نمائید.

 بعد از خنک شدن این محلول آماده قرقره است.
هر روز حداقل باید سه بار قرقره انجام شود.
اگر عفونت لوزه در مراحل پیشرفته باشد می توانید بدون هیچ واهمه‌ای روزی ۶-۷ بار قرقره را انجام دهید.
طی یکماه هر روز قرقره را انجام دهید.
بعد از یکماه یک روز در میان این کار را انجام دهید.
برای سرعت بخشیدن به اثر قرقره، طی یک ماه هر روز ۲ قاشق غذاخوری گیاه سلوی را نیز به صورت چایی دم کرده و بنوشید.

توجه

اگر پزشک داروهایی را برایتان تجویز کرده، حتما استفاده نمائید.
فرمول های ارائه شده را به عنوان یک کمکی استفاده نمائید.
چیزی که در ابتدا باید بدانید این است که آیا به گیاه مورد استفاده آلرژی دارید یا نه.
در این زمینه نظر پزشکتان را بپرسید.
برای هر شکایت و مشکلی که داشته باشید بدون مراجعه به پزشک و به طور خودسرانه با فرمول های کتاب شروع به مداوا ننمائید.
هدف موضوعات مطرح شده در این کتاب، به هیچ وجه تشخیص بیماری نیست.

منبع: کتاب راهنمای سلامتی با گیاهان/تالیف: پرفسور دکتر ابراهیم عدنان سراج اوغلو

برچسب ها
نمایش بیشتر

الهام عروجی

کارشناسی ارشد رشته مدیریت اجرایی که از سال 1396 در زمینه تولید محتوای تخصصی فعالیت حرفه ای خود را آغاز نموده ام. در حال حاضر مفتخر به همکاری در تیم متخصصان شمیم سلامتی می‌باشم.

پاسخی بگذارید

بستن